rindal1_690x459

Vant prestisjefylt kåring:

Rindal kåret til Årets Lokalsamfunn med MOT

Rindal kommune som ble kåret til årets Lokalsamfunn med MOT (Beste MOT-kommune i Norge) på MOTs Ildsjelsamling, som organisasjonen har arrangert på Rica Hell Hotell utenfor Trondheim. Dette skriver MOT i en pressemelding i dag.

Rindal var representert med både ordfører, rådmann, MOT-koordinator og MOT-informatører (Som er de som gjennomfører skolebesøkene i skolene i Rindal). Åse Børset, Gunnhild Meisingset, Morten Møller, Ola Heggem og Birgit Reisch.

Det var MOTs leder Atle Vårvik sammen med MOTs styre som delte ut prisen til under bankettmiddagen, til stående applaus fra over 600 deltakere. Juryen består av leder i MOT, Atle Vårvik i tillegg til Marte Snorroeggen og Helene Myhre.

I juryens begrunnelse sto det følgende:

Rindal har vært med i MOT siden 2001 og har utmerket seg i måten de bruker MOT sine verdier på, ikke bare gjennom skoleprogrammet, men som et aktivt verktøy for å skape varmere og tryggere samfunn. MOT logoen er godt synlig, ikke bare ved MOT-spotten, men også når det er et fritidsarrangement, blir MOT-logoen og MOTs verdier profilert som en naturlig del av aktiviteten. Rindal var en av de første MOT-kommunene som sendte ungdom til signalbærersamling på MOT-camp. Og de er en av fire lokalsamfunn som takket ja til å være pilot for det nye tiltaket Med MOT som ledelsesfilosofi. Rindal er et lokalsamfunn med MOT i hjerte!

Vis MOT.jpg

Trollheimsporten gratulerer Rindal kommune med prisen!