Ingress

Rindal IL vant 2-1 mot KIL/Hemne

Det var duket til skikkelig toppoppgjør i 6. divisjon på Skogsletta i dag, når serietoer Rindal tok i mot tabelltreer KIL/Hemne 3. Det var vinn eller forsvinn fra tetkampen for begge lag, og som alltid når disse to lagene møtes ble det en hard batalje om poengene, skriver Rindal IL på sine nettsider.

Første omgang var jevnspilt, med sjanser til begge lag, men det var kun gjestene fra Kyrksæterøra som fant nettmaskene. Det kom etter et kvarters spill når en corner blir headet kontant i mål. 0-1 til pause altså...

Det var en jevnt og spennende kamp, som til slutt ble avgjort på overtid, skriver Rindal IL på sine nettsider. Rindal IL sine målscorere i dag var Lars Ole Heggem og Morten Møller.

Les et fyldig referat fra den spennede kampen på Rindal IL sine nettsider.

Rindal IL sitt lag i dag:

Anders Grytbakk, Brage Storholt, Robert Jonli, Bjarte Rindal, Jo Trønsdal Bævre, Harald Røen, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm, Jostein Landsem, Morten Møller, Jarl Oskar Mykkelgård.
Benyttet innbytter: Ronny Eide.
Ubenyttede innbyttere: Jo Bjørnar Fiske, Rune Jonli, Tølløv Heggem og Alf Ole Elshaug.

Under kan du se flere bilder fra kampen i dag. Klikk på bildene for å se dem større og i serie.