Rindal IL styret_1024x696

Atle Norli den første lederen

Rindal IL stifta med akklamasjon

Samarbeidsstyret fikk stor honnør for det omfattende arbeidet som var lagt ned for å stifte Rindal IL - fusjonen mellom Rindal FK, IL Rindøl og IK Rindals-Troll. Lite ble flytta på under kveldens stiftelsesårsmøte. Etablering av Rindal IL ble enstemmig vedtatt med akklamasjon og namnet ble også enstemmig klappa inn. Her ser du styret med leder Atle Norli i spissen. Det skal fungere fram til det første ordinære årsmøtet innen april 2013.

Styret i det nye idrettslaget - Rindal IL - fram til første ordinære årsmøte innen april 2013. Foran nestleder (markedsansvarlig) Lisbeth Lillevik og leder Atle Norli. Bak fra venstre styremedlem Jo Trønsdal Bævre (trener, utdanningskontakt og kretskontakt), styremedlem Oddbjørn Heggem (utmerkelser, egne arrangement), styremedlem Åge Jonli (anleggsansvarlig), sekretær Line Flåtten (info og nettsider) og Pål Sande (økonomi).

John Ole Aspli var ordstyrer og ledet møtt. Gledelig 54 medlemmer hadde møtt fram for å være med på en milepæl i bygdas idrettshistorie.

Til høyre den første lederen i Rindal IL - Atle Norli.

Last ned saklista med forslag til vedtak her:

Sakliste

Last ned forslaget til lover her:

Forslag til lover

Her ble etableringa, namnet og lovene enstemmig vedtatt. Det betyr at det nye idrettslaget overtar stiftelsesdato 11. februar 1906, som er stiftelsesdatoen til IL Rindøl, eller Nansen den gangen.

Medlemskontingent for 2013 ble 100 kroner for alle aldre og medlemskontingent familierabatt 300 kroner.

Organisasjonsplan og valg
Organisasjonsplan ble diskutert og samarbeidsstyrets forslag, med hovedstyre bestående av leder og nestleder, samt fem medlemmer og to vara, ble vedtatt. I tillegg skal årsmøtet foreta valg av avdelingsledere i henhold til organisasjonsplan. I tillegg ble det vedtatt at forslag på medlemmer i avdelingsstyrene skal framlegges for hovdstyret for godkjenning.

Alle valg var enstemmige med akklamasjon. Kirsti Helgetun og Ingmund Halgunset ble revisorer og valgkomiteen i Rindal IL og Rindal anleggsdrift er: Elmer Talgø, Hege Gårsvand og Hallgeir Storholt med Ellinor Trønsdal som vara.

Robert Olsvik representerte Sør-Trøndelag idrettskrets under stiftelsesårsmøtet i Attanova Rindalshuset i kveld. Han gratulerte alle med at Rindal nå har fått ett idrettslag og godkjente både laget og lovene med en gang.

Ordfører Ola T. Heggem gratulerte også med en historisk kveld og hadde med seg en gavesjekk på 25 000 kroner fra kommunen til nye Rindal IL.

Klubbdrakt og logo
Ellers var det spennende å sjå den nye klubbdrakta (under) med kvit front i overdelen, blå og kvit bakdel over med rødt i. Videre var buksa blå framme og svart bak. Bildet under fra lerretet viser ikke ei riktig fin drakt rettferdighet. Det er Sport 1 Rindal som skal stå for alt salg av klubbdrakter. Ellers ble det opplyst at spilledraktene både i handball og fotball blir kvit trøye, raud shorts og raude strømper. Alle grupper - fotball, handball, friidrett og ski - får sine egne kolleksjoner med overtrekksdrakter og konkurransedrakter og utstyr.

Rindal Sparebank blir generalsponsor for Rindal IL, som i tillegg skal ha fem hovedsponsorer. Disse får nå plass på klubbdrakter og konkurransedrakter.

Til slutt ble åtte forslag til logo (over til høyre) vist fram - der tredelinga går fram - denne er ikke endelig bestemt ennå.

Litt historisk perspektiv til slutt: Den 12. desember i 1987 ble IK Rindals-Troll stifta under stiftelsesårsmøte i Torshall. Det var ei sammenslåing mellom Rindal IL og Sportsklubben Troll. Om akkurat ei uke er det 25 år siden og da ble Alf Norli, far til Atle, valgt som den første lederen i Rindals-Troll.