NM stafett 2016

Rindal IL ble offisielt nr 7 i NM-stafetten

Etter å ha fått medhold i anken om tidsstraff i NM-staffetten i langrenn endte Rindal IL offisielt på 7. plass. - En bragd av våre skiløpere! Det er bare å glede seg til neste NM, sier leder i Rindal IL John Ole Aspli.

Nå er det endelige resultatet fra NM-stafetten for herrer i Tromsø klart. Rindal gikk inn til 11-plass i stafetten, men raste ned til 26. plass da de i likehet med flere andre lag fikk tidsstraff for bruk av feil teknikk. Rindal IL anket avgjørelsen og fikk medhold. Tidsstraffen opprettholdes for de lagene som ikke anket. På den offisielle resultatlista er Rindal IL dermed på 7. plass.

- Det er jo smått fantastisk, fra et lite idrettslag med store skitradisjoner bak seg, og foran seg. En bragd av våre skiløpere! Det gjør oss alle stolte, og det er bare å glede seg til neste NM, sier leder i Rindal IL John Ole Aspli.


Den offisielle resultatlista finner du her, på skiforbundet sine nettsider.


Lokalavisa Sør Trøndelag har snakket med leder Rindal IL ski, Håkon Solvik, som mener at ingen lag burde blitt straffet, og at den opprinnelige plasseringen som nr 11 i mål er den riktige resultatet.

Les mer hos avisa Sør Trøndelag: Rindal IL fikk tildelt 7. plass


Bildet over er fra TV-skjermen, i det Rindal IL veksler på 6. plass før tredje etappe i NM-stafetten