Picasa

Rindal Bensin & service fornyer seg

Rindal Bensin & Service har nettopp tatt ibruk ny bilvaskemaskin, og i neste uke er den helt ferdigmontert med underspyling og vask med eller uten børster. Nils Ragnar Bjørnås er nå tilbake som eneeier av den tradisjonsrike familiebedriften.

Han viser oss notatboka som viser at første tankbilen leverte bensin til pumpene  her i 1961, og han håper han ved hjelp av gode, trofaste kunder og gode tilbud skal klare å holde bedrfta i gang framover.


I dag leverer stasjonen bensin og diesel fra YX i Uno-X-gruppen.
Inne finner vi en romslig kiosk og rekvisitabutikk, og ikke minst en kjøkkendel som serverer de berømte Trollburgerne og Trollpizzaene som du kan ta med heim, eller du kan nyte den i det koselige kafélokalet.


Den nye bilvaskemaskina gir fine, blanke biler!


Vi må ikke glemme at de har softismaskin, sjøl om det nok er for seint å nyte softisen denne sesongen!

Vi ser også at det er planer om å utvide plassen rundt stasjonen med ny avkjørsel og mer plass for store kjøretøy. Med økende trafikk av EL-biler, ønsker Nils Ragnar Bjørnås også ladestasjon. Vi legger til at han har planer om utvikling av kafédelen også. Når vi får se alt dette er avhengig av økonomi og prioritering, sier han.

Rindal Bensin & Service har infoside (klikk her) på Trollheimsporten og vil snart ha markedsavtale med tilgangsknapp til høgre på hovedsida til Trollheimsporten.

Rindal Bensin & Service er medlem av Trollheimsporten. Klikk her og se hvordan du også kan bli medlem!