Rindal Auto AS med utvidet virksomhet

Rune Morten Walltin og Jonny Børset har drevet bilverksted i Rindal i to og et halvt år. De er fortsatt bare to ansatte, men de har utvidet virksomheten. Nå har de fått større lokaler og kjøpt en varebil til utleie. Verkstedet utfører service på alle bilmerker, og EU-kontroll på kjøretøy opp til 7.5 tonn. Og de har spisskompetanse på bilstereo.

Jonny Børset og Rune Morten Walltin 3_690x462.jpg
Jonny Børset og Rune Morten Walltin driver verksted i lokalene til RBL Eiendom AS.


Det har gått godt for Rindal Auto AS siden oppstarten i 2013. Bedriften har ikke bare lokale kunder. Mens Trollheimsporten er på besøk ringer en kunde fra Kristiansund, som skal komme med sin bil i neste uke.
 

Utvidet lokalene

Rindal Auto har utvidet lokalene sine ved å leie den gamle tankbilhallen av R-T Eiendom AS. R-T Eiendom AS er et datterselskap av Rindals-Tre AS. De kjøpte de gamle meierilokalene i Rindal i fjor. I tankbilhallen skal Rindal Auto AS ha lager, og garasje og vaskehall for egne biler.


Varebil og bilfrakthenger til utleie

- Vi har kjøpt inn en varebil til utleie, forteller Rune Morten Walltin. - Den kan folk leie når det skal på IKEA-handel. Vi har også skaffet oss en bilfrakthenger, slik at vi kan være behjelpelig med å hente biler som ikke går. Hengeren er også disponibel for uleie.
 

Spisskompetanse på bilstereobygging

FM-nettet forsvinner snart, og folk går over til DAB-radio i bilene sine. Her har Rindal Auto AS god kompetanse. Jonny Børset har vært norgesmester i bilstereobygging flere ganger. 

- Noen oppgraderer bilstereoen sin til DAB med en adapter, men som oftest monterer vi nye spillere, sier Walltin.


Service også på nybiler

- Mange tror at de på merkeverksted for å få utført service på nye biler, sier Walltin - Men det stemmer ikke. Det er ingen som må på merkeverksted. Vi utfører service på alle merker, og garantien opprettholdes mot bilfabrikanten.


EU-kontroll opptil 7,5 tonn

Rindal Auto AS er også det eneste verkstedet i Rindal som er godkjent for utføre EU-kontroller på biler opp til 7,5 tonn.

- De fleste verksteder er godkjent for EU-kontroll på kjøretøyer opp til 3,5 tonn, sier Walltin. - Men enkelte har større biler, f.eks. for å dra hestehenger. Ambulansene er også såpass tunge. De kan vi kontrollere her, sier han.


Skifte av frontrute, dekk og deler

- Vi utfører også frontruteskifte for de fleste forsikringsselskapene, sier Walltin. - I tillegg driver vi selvsagt mye med salg av dekk og deler. Kort sagt, vi holder på med det meste, smiler han.

Rindal Auto leiebil.jpg
Rindal Auto AS sin nye leiebil.

 

Kontaktinfomasjon finner du på Rindal Autos informasjonsside på Trollheimsporten.