Surnadal revy 4 Paula AM[1]_1024x653

Willys arkivdykk 106

Revy eller musikkspill i Surnadal i 1987 - oppdatert med navn

Willys arkivdykk denne gangen er mange bilder trolig fra et musikkspill eller en revy i Surnadal i 1987. Vi kjenner igjen fleire av skuespillerne, men her trenger vi lesernes hjelp - for Willy her heilt blank her. Vi igjen Paula Ranes og Anne Marie Moen blant anna. Det vil være gøttj å finne ut av dette. Oppdatert: Hildegunn Stengel, Lars Gudmund Røen, Line Reiten og Bjørn Tore Brøske hjelper oss med mange navn.

 

 

Her trenger Willy hjelp. Dette er trolig fra en revy, et musikkspill eller kanskje en kabaret. Det er fra Surnadal, mest sannsynlig i 1987 og vi drar kjensel på Paula Ranes, Anne Marie Moen og Steinar Ranes blant fleire. Kanskje leserne kan hjelpe oss - bruk redaktor@trollheimsporten.no. Sjå på alle bildene nedenfor og kos dere med arkivdykket denne gangen.

Bjørn Tore Brøske er til god hjelp, og skriver dette i en e-post til Trollheimsporten: Stykket som vart sett opp var ein lokal variant av "Bør Børson", med John Gaupseth i hovudrolla. Blant andre aktørar var Hans Ivar Østensen (m.a. på
"dansebildet" saman med Gaupseth), Per Arne Glærum Mogstad (med dongerivest), Jon Olav Roaldset (med wienerbrød på eit bilde saman med Gaupseth), Ola Krangnes (?) som politi. Dirigent var Terje Stene (dåverande lærar på Nordmøre Folkehøgskule), og i orkesteret ser vi m.a. Steinar Larsen på trombone og Marianne Søyset på saksofon. Blant dansarane meiner eg å kjennne at Lisbeth Gausen, Magni Ranes og Margrete Moen (Svinvik).

Line Reiten gjenkjenner sin tante på bildet: Jeg har sett på bildene fra “Bør Børson”, og gjenkjenner "tante Tøtte" - Ann Kjellfrid Reiten, på flere av bildene. Det er hun med snekkerbukse på toppbildet, og hun er også med på noen av bildene lenger ned.

Lars Gudmund Røen kommenterer: Som Line hadde jeg med Ann Kjelfrid. Har ellers forslag om at Heid Bondhus er på flere bilder, mellom andre på fanget til en ukjendt ved restaurantbordet. Førsteforslaget mitt til politimannen var også Ola Krangnes, men har etterhvert kommet til at det kan være enn annen Ola med etternavn Helgetun. Dama mellom Bør og den uklente ved baren kan være Hildegunn Stengel(?). Gitaristen ned til høyre kan være Jostein Dønnem (eller Ole Magne Ansnes?)?

Hildegunn Stengel: I revepelsen rundt halsen ser vi Inger Nordby, i dag personalkonsulent i Surnadal kommune. Og så er det Margrete Ness som danser.

 

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

Har du kommentarer til dette arkivdykket - bruk redaktor@trollheimsporten.no.

Klikk på bildene nedenfor og sjå dem større og i serie:

 

Surnadal revy 1_1024x677
Surnadal revy 10
Surnadal revy 11
Surnadal revy 12
Surnadal revy 13_1024x759
Surnadal revy 14_1024x589
Surnadal revy 15_1024x788
Surnadal revy 16
Surnadal revy 17_1024x695
Surnadal revy 18_1024x757
Surnadal revy 1_1024x677
Surnadal revy 2_1024x1283
Surnadal revy 20_1024x693
Surnadal revy 3
Surnadal revy 5
Surnadal revy 6 Heid Paula AM_1024x712
Surnadal revy 7
Surnadal revy 8_1024x709
Surnadal revy 9 musikken Odd Hyldbakk_1024x630
Til slutt musikerne og vi kjenner igjen fotografen - Odd Hyldbakk.