Alise og Kristine k19-20

Surnadal IL Langrenn melder:

Resultater fra helgas skirenn

Surnadal IL Langrenn har deltatt på flere skirenn i løpet av helga, med varierende utfall.

Bildet over: Alise Einmo fikk sølvmedalje i KM kvinner 19/20 år. Kristine Nes ble nr. 7 i sammen klasse.

BSK-rennet/ST-cup 4

Lørdag ble det fjerde rennet i årets ST-cup arrangert i Granåsen av Byaasen Skiklubb. Rennet telte også som KM i normaldistanse for klassene 13 år og eldre, men det var også sonerenn for årsklassene 8-12 år.

Av våre løpere var det Alise Einmo som nådde best opp med  sølvmedalje i kretsmesterskapet i kvinner 19/20 år. Kristine Nes kom på 7. plass i samme klasse (12 deltakere). I kvinner 18 år ble Malin Einmo nr. 4 og Ane Mogstad nr. 7 (10 deltakere). Jøri Vatten ble nr. 5 i jenter 16 år (10 deltakere), mens Hedda Aasbø endte på 7. plass og Stine Fiske på 11. plass i jenter 15 år (17 deltakere). I jenter 8 år deltok Ine Hamnes Øye og Ada Sæterbø Raaen, her er det ikke rangering.

Kristoffer Berset ble nummer 5 i klassen herrer 19/20 år (37 deltakere). I gutter 15 år ble Noa Sæterbø Raaen nummer 14 (24 deltakere). Håvard Vatten ble nr. 19 i gutter 13 år (30 deltakere). I gutter 12 år ble Abel Sæterbø Raaen nr. 2 og Olav Fugelsøy nr. 9 (26 deltakere). Håkon Bøklep endte på 4. plass, Jonas Hamnes Øye nr. 22 og Sindre Ranes nr. 25 i gutter 11 år (26 deltakere).

Ranheimstafetten/KM Sør-Trøndelag Sprintstafett
2 medaljer til Surnadal IL

Søndag gikk Ranheimstafetten av stabelen i Granåsen skianlegg. Stafetten var også KM Sprintstafett for 13 år og oppover. Surnadal IL stilte med 7 lag på stafetten.

I jenter 15-16 år ble det en sølvmedalje til Jøri Vatten og Hedda Aasbø, og en 8. plass til Stine Fiske og Hanne Fugelsøy (12 lag). Johannes Gujord og Håvard Vatten tok en flott tredjeplass i gutter 13-14 år (25 lag).

I gutter 11-12 stilte vi med 3 lag. Olav Fugelsøy og Steinar Kvammen Sæter gikk inn til en 2. plass, Abel Sæterbø Raaen og Jonas Hamnes Øye ble nr 21, og Håkon Bøklep og Sindre Ranes endte på en 36. plass (40 lag deltok).

I jenter 8-10 år deltok Ada Sæterbø Raaen og Ine Hamnes Øye, her er det ikke rangering.

Tekst: Frode Hågen Raaen.