Rindal sparebank Edit

Rindal Sparebank melder:

Rentenedgang i Rindal Sparebank

Rindal Sparebank foretar en rentenedsettelse både på innskudd og utlån med bakgrunn i rentemøtet i Norges Bank i desember og signalene fra Norges Bank om at styringsrenten vil bli svært lav i tiden framover. Laveste boliglånsrente vil etter endringen bli på nom. 2,90 % på Boliglån for ungdom, mens høyeste innskuddsrente fremdeles vil være 3,75 % for BSU – Boligsparing for ungdom og BoligSpar. Laveste boliglånsrente innenfor 60 % belåning i Eika Boligkreditt vil etter endringen være nom. 2,95 %.

Endringene iverksettes fra 10. januar for nye innskudd og utlån og fra 10. mars for eksisterende innskudd og utlån.

Med utsikter til et svært lavt rentenivå både i 2015 og 2016 kan Rindal Sparebank også tilby svært gunstige fastrentelån via Eika Boligkreditt til under 3 % effektiv rente både på lån med 3 års og 5 års rentebinding. Dette gjelder for lån med inntil 60 % belåning i fast eiendom.

Rindal Sparebank vil legge fram et svært godt resultat for 2014, og banken kan vise til en fin vekst både på utlån og innskudd. Ulike renteundersøkelser de siste årene viser at Rindal Sparebank har hatt gunstige vilkår over tid, og som en mindre lokal og selvstendig sparebank legger banken vekt på å tilby gode vilkår og god service til alle kundegrupper, uavhengig av lånebeløp, organisasjonstilknytning eller bosted.

rindal_388x100.png