annelise boge

Og trolig blir det en ny sluttbok!

Relansering av "Arvesynd"

Anne-Lise Boge står bak en av Norges største romansuksesser "Arvesynd», og skriver nå på serien «Morshjerte» som også er svært godt mottatt av leserne. Handlingen i "Arvesynd" er lagt til Nordmøre og ble først gitt ut i 1998. Boge har skrevet 26 bøker i serien. 19. september relanseres serien, og forfatteren kan i den forbindelse komme med en skikkelig gladnyhet til sine lesere: - Det er svært sannsynlig at jeg skriver minst èn bok til i "Arvesynd"!

Forlaget har i lengre tid snakket om at «Arvesynd» skulle bli gitt ut på nytt, men tidspunktet har ikke vært klart. I den siste tiden har det økt på med forespørsler fra publikum om muligheten for å få kjøpt serien på ny. Dette kommer nok trolig av at leserne har oppdaget min nyeste serie «Morshjerte», og at de nå ønsker å lese «Arvesynd» i tillegg. Så nå kan vi endelig glede leserne med at serien blir relansert 19.september, sier en glad Anne-Lise Boge til Trollheimsporten.

- Det er alltid spennende med relanseringer. Mange har nok lest "Arvesynd"  allerede, men jeg håper og tror at serien får mange nye lesere når den nå blir å få kjøpt hos forhandlerne igjen. Det er også mange som samler på serien, men som mangler noen av bøkene. Nå får de muligheten til å få en komplett  serie  i bokhylla. Forfatteren tror det blir gitt ut tre eller fire bøker før jul, og deretter sannsynligvis hver 4.uke.

Ikke slutt
Anne-Lise Boge har en svært gledelig nyhet å meddele både gamle og nye lesere. -  Mest trolig vil det komme minst èn ny bok i "Arvesynd". Jeg kan si så mye som at det er svært store sjanser for at leserne får en ny sistebok. Serien endte ikke slik jeg egentlig hadde tenkt. Jeg har fortsatt slutten i hodet mitt, og vil gjerne presentere den for mine lesere. Dette er noe jeg har «dratt med meg» i lang tid, så lysten og tanken på å få fullføre drømmen er veldig tilstede.

Hvor mange bøker blir det av serien «Morshjerte»?
Jeg tenker aldri antall bøker når jeg skriver. Jeg har historien i hodet, så får vi se hvor mange bøker det blir. Jeg skriver nå på bok nr.16 der handlingen foregår i år 1934. Jeg kan si så mye at historien går et godt stykke forbi 2.verdenskrig, så da må det bli en god del flere bøker. 
 

Arvesynd og Morshjerte i tall
Thomas Algard i Cappelen Damm As gir oss følgende fakta om seriene til Anne-Lise Boge: 

  • "Arvesynd" hadde i løpet av utgivelsensperioden 1998-2005 et samlet salg på ca 2, 5 millioner bøker. Det totale trykkopplaget er litt vanskelig å rekonstruere.
  • Morshjerte har etter 12 bøker et samlet trykkopplag på ca 1,5 millioner bøker.
  • Arvesynd i nytt opplag - til glede for alle Anne-Boges lesere som har kommet til de siste 5-6 årene - har et nylanseringsopplag på ca 45 000 bøker, som blir spredd i overkant av 3000 butikker over hele landet.
     

Bli medlem av Anne-Lise Boges «fanklubb» på Facebook. Her kan du stille spørsmål til forfatteren og «chatte» med andre medlemmer: https://www.facebook.com/group.php?gid=79499199997&v=wall