20150510_123251_690x388

Rekkverk på verandaen

KIAS, Kvanne Industrier AS, er dørfabrikken som også har løsningen for deg som vil ha nytt rekkverk på verandaen. De leverer glassliknende plater av polykarbonat. Platene i polykarbonat kan skjæres til etter mål, og de leveres i ulike fargenyanser. Øverst ser vi verandarekkverk med plater av polykarbonat.

Disse platene kan også brukes til tak på uteplasser. De er brukt både på båthavna ved Svissholmen i Stangvik og ved Søyabanen. Markedsansvarlig Grim Røen anbefaler rekkverk og levegger i polykarbonat, fordi det er solid og verandaen blir lunere. Eventuelt innsyn hindres med bruk av sotet eller opalhvite plater.

- Ta mål og ta kontakt eller stikk innom så skal vi hjelpe deg, sier Røen.​

KIAS Svissholmen_690x920.jpg
Svissholmen

IMG_1879_690x920.jpg
Søyabanen

KIAS 2_690x517.jpg
Markedsansvarlig Grim Røen foran stativet med ulike platetyper, viser oss plate med struktur. 

KIAS 1_690x457.jpg
Robert Ove Borstad viste oss rundt i fabrikken med det nye tilbygget av siste året.

KIAS er mest kjent som Dørfabrikken. I tillegg til dører etter Norsk Standard, leverer de dører etter mål. De reklamerer med 30 års garanti mot fukt og råte, og er eneste fabrikk i Europa som leverer denne kvaliteten.

isolert pendeldør_690x518.jpg
Her ser vi ei pendeldør i en butikk.

De er fast leverandør av dører til Letthus i Rindal og samarbeider også med mange andre lokale leverandører til transport og delproduksjon.

Mange matvarebutikker og næringsmiddelbedrifter bruker dører fra KIAS på grunn av lett renhold og holdbarhet – de råtner ikke!

Fjøs og landbruksbygg er et stadig økende marked for de ulike dørproduktene til KIAS, som i 2016 hadde en omsetningsøkning på 35 %.

Se mer om KIAS på fabrikkens hjemmeside.