Regnfull julegrantenning

Været var ikke på sitt beste da Amfi hadde julegrantenning lørdag 26.november, men det la ikke en demper på humøret. Amfigangene var fulle av god stemning og godt humør.

Surnadal IL Langrenn var på dugnadsoppdrag, og delte ut gratis gløgg, grøt, saft og pepperkaker. De stilte også med nisser. Det var Hedda Aasbø, Jøri Vatten, Hanne Fugelsøy, Njaal Aakvik, Noa Raaen og Ola Nordvik som representerte Surnadal IL langrenn i dag.

surnadal langrenn.JPG

Hanne Fugelsøy, Jøri Vatten og Hedda Aasbø serverte gløgg, grøt, pepperkaker og saft. 

korps.JPG

Kl 15:00 ble grana tent i regnværet med vakker korpsmusikk.

 

Inne satt to fornøyde nissejenter og nøt grøten sin. Vilde Lie Fjeldvær (7) og Ane Heggset (6) var kledd som nissejenter for anledningen. Vilde Lie Fjeldvær forteller om at hun var å hørte på musikken, og de to jentene forteller at grøten var god.

-Vi gleder oss mest til gaver og nisser. Og vi har skrevet ønskeliste nå, ler nissejentene. Selve Amfelia og Oskar gikk rundt og delte ut julegavelister som ungene kunne skrive på.  

ingress, vilde og ane.JPG

Vilde Lie Fjeldvær og Ane Heggset koste seg med grøten. 

 

To andre nissejenter som på julegrantenning var Emilie og Mira Forberg Hagen på 4 og 3 år. De har også skrevet ønskeliste med Amfelia og Oskar.

De gleder seg også til jul.

-Jeg ønsker meg ponni, forteller Emilie og Mira forteller hun ønsker seg hest. Emilie påpeker etterpå at hun mener lekeponni, og Mira sier seg enig. Slik som Vilde og Ane og flest barn, gleder Emilie og Mira seg til julegavene. 

Emilie og mira.JPG

Mira og Emilie Forberg Hagen var også kledd i nisseluer for anledningen. 

DSC_0262.JPG

Amfelia og Oskar var populære blant barna.