Picasa

Sagene Puck:

Referat fra turnering på Ørland

Bildet over: Arkivfoto.

Forsvaret og keeperen hadde god kontroll og gjorde en god jobb gjennom hele turneringen.

Følgende stilte: Tore Løset, Vegard Karlstrøm, Magnar Løset, Jan Nergård, Ole Bjørn Grytbakk, Eirik Tørset, Bjørn Løset, Inge Skjølsvold, Lasse Skjølsvold, Roy Bolme og Keeper Espen Wilhelmsen. 

Sagene puck startet sesongen på best mulig vis i turneringen på Ørland, vi skulle møte 3 lag fra Trondheim og 1 lag fra Verdal, forøvrig samme gjengen som vi møtte sist vi var på Ørland for å spille turnering.
 

Vi startet sløvt som vanlig og avgjorde den første kampen de siste 2 minuttene av kampen mot Leangen, Lasse og Eirik scoret målene, mens Roy og Magnar sto for assistene. Bedre sent enn aldri ble vi enige om.

Kamp nr. 2 ble spilt mot Astor, der løsnet det litt og vi vant 3-1, noe nervøst her også, men vi viser rutine og har forholdsvis god kontroll. Måla ble scora av Ole Bjørn, Bjørn og Eirik. Assist av Magnar og 2 av Ole Bjørn.

Kamp nr. 3 mot TRD Underdogs (tidligere Rosenborg) ble en jevn batalje, vi følte denne kampen var den vi måtte vinne for å nå til toppen. Og det klarte vi! Måla ble scoret av Ole Bjørn, Magnar og Eirik med assist av Eirik. 2 av måla ble skapt av stå-på-vilje og er uten assist.

Siste kamp mot forrige års finalist var mot Forbregd Birds fra Verdal, det ble en tøff batalje med flere harde tak fremfor mål, vi ledet 4-0 før det sprakk litt og spenningen steg, men vi klarte å ro seieren i land. Måla ble scoret av Inge, Magnar og 2 av Ole Bjørn. Assist av Jan og Lasse på 2 av måla, 2 uten assist.

Finale: Føttene begynte å bli slitne, og det ble mye rot til tider, vi fikk likevel roet oss og satt noen pucker i mål, det endte med 3-1 til slutt og en trygg seier. Måla ble scoret av Roy og 2 av Ole Bjørn, et mål uten assist mens Eirik og Bjørn sto for krempasningene mot slutten.

Ønsker å rette en stor takk til Bjørnar Hoff og Steinar Rolseth Ness ved TRD Underdogs for en perfekt gjennomføring av turneringen.

Finale:

Sagene-Leangen 3-1
Roy null assist
Ole B, Eirik Assist
Ole B, Bjørn Assist

 

Sagene-Forbregd 4-2
Ole B assist Jan
Ole B ingen assist
Inge assist Lasse
Magnar ingen assist

 

Sagene-Astor 3-1
Ole B assist Magnar
Bjørn assist Ole B
Eirik assist Ole B

Sagene-TRD Underdogs 3-2
Magnar ingen assist
Ole B Assist Eirik
Eirik

Sagene-Leangen 2-0
Lasse Assist Roy
Eirik Assist Magnar

Innsendt av Eirik Tørset.

Facebook-siden til Sagene Puck finner du video fra turneringen.