røde kors surnadal redningsbil

Redning fra Trollheimshytta

Surnadal Røde Kors Hjelpekorps har fått tillatelse til å videreformidle en takk fra en utenbygds kar som ble hentet fra Trollheimshytta sist søndag. Han er utrolig takknemlig for den hjelpa han fikk.

Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på en redning fra Trollheimshytta søndag 11. September 2016.

Undertegnede fikk trøbbel med venstre leggmuskel lørdag 10. september under et forsøk på å ta trekanten i Trollheimen som dagstur. Jeg måtte innse nederlaget etter ankomst på Trollheimshytta lørdag ca kl 15:00, og det ble en ufrivillig overnatting på Trollheimshytta til søndag. Jeg gjorde et forsøk på å fortsette på søndag morgenen, men det var ikke mulig på noe vis!

Det ble kontaktet redningsmannskaper gjennom dere, og Bjørn med sitt mannskap kom til unnsetning. Jeg vil rette en meget stor takk til disse 3 karene! Makan til hyggelige redningsfolk tror jeg man skal lete lenge etter - dere er utrolig heldige som har tilgang på sånne folk - det er ikke en selvfølge. 

Som jeg har sagt til folk jeg har snakket med i dag, hvis jeg må reddes flere ganger(!), så håper jeg det er de samme karene!

Rune
 

Reidar Brøske i Surnadal Røde Kors Hjelpekorps forteller at det var folk fra hjelpekorpset i Surnadal som ble utkalt og bisto vedkommende. De hadde også god hjelp av Gøran Bolme, som var behjelpelig med båtskyss.

- Slike positive tilbakemeldinger er så fortjent og rettferdig for mannskapene i vårt hjelpekorps, som står på hele året for å hindre og lindre nød ved å hjelpe andre medmennesker. All innsats er jo frivillig og uten lønn, og da er det viktig for oss å presisere at slike reaksjoner fra de som blir hjupet, det er lønna vår som varmer i sjela! sier Reidar Brøske

Brøske legger til at Surnadal Røde Kors Hjelpekorps var utkalt på to oppdrag onsdag og ett oppdrag torsdag denne uka.