h2

Ramsalt Honningsvågrevy

Honningsvågrevyen har hatt suksess i hele landet, og surnadalingene satte også pris på litt ramsalt nordnorsk humor i kulturhuset lørdag kveld.

Honningsvågrevyen består av bare to artister og et tremannsorkester. Lørdag kveld holdt de det gående i en og en halv time i kulturhuset, med høy underholdingsfaktor hele veien.

h1.jpg

Finn Arild Selnes og Frank Arne Olsen synger, forteller og pariodierer på en glimrende måte, så her var det ingen dødpunkter.

Honningsvågrevyen har, i følge dem selv, fått en del kritikk for at de tuller med samer. Det kunne ikke Frank Arne Olsen forstå. "Æ skjønne ikke koffor vi ikke ska tulle med samer? - Det e jo så artig!" Honningsvågrevyen har uansett konkludert med at samene er en del av norges befolkning, og det ville derfor vært diskriminerede å ikke tulle med dem. De tuller jo med med alle andre også!

h3.jpg

Honningsvågrevyens same, i Finn Arild Selnes' skikkelige, sang både "Hoppende glad" og "En liten sølvgrå rein". Begge disse sangene, og flere av Honingsvågrevyen sine numre, er å finne på Youtube.

Finn Arilds Selnes hadde flere numre med morsomme tekster til kjente melodier, og med fornøyelige kostymer.

h11.jpg
Denne figuren hadde god virkning av Viagra

Frank Are Olsen er en mester innen parodier, og skiftet "frisyre" bemerkelsesverdig mange ganger under forestillingen. Flere kjente personer fikk passet sitt påskrevet.

"Kongen" dukket opp. Ikke uventet hadde han litt problemer med å lese stedsnavnet Surnadal, og flere andre navn, riktig. "Kongen" avsluttet sin opptreden med en egen versjon av "Jag trodde änglarna fans", til ære for datteren.

"Per Sundnes" dukket opp med et arrangement for pollenallergikere. Der refrenget "Hallelujah. Hallelujah..." med de nye gitarkameratene hadde blitt til (pollen i) "Halve juni. Hele juli". Mesterlig framført av "Espen Lind", "Kurt Nilsen" og "Alejandro Fuentes". Og til slutt dukket også "Willie Nelson" opp.

h13.jpg
"Willie Nelson"

F16-pitoten "Cliffern" er fra Narvik. Han lyver aldri, og overdriver aldri. Men han har opplevd mye spennende. Som den gangen han fløy under Tromsø-brua i 900 km i timen. Han måtte legge flyet på høykant da han møtte nordgående hurtigrute midt under brua. Og i det han passerte hurtigruta så han ei fin dame på lugar 316...

h10.jpg
F16-piloten "Cliffern"

h14.jpg
Honningsvågrevyen avsluttet til stående applaus i Surnadal Kulturhus.


Flere bilder fra forestillingen:
 

h4
h5
h6
h7
h8
Sangen
h9