Rambøll skal tegne Rindal Vest

Rindal kommune lyste ut anbudskonkurranse på Rindal Vest. Fire tilbud kom inn - det ene ble avvist, mens Rambøll, Kristiansund og Trondheim, fikk oppdraget. Rambøll har det tilbudet som samla sett kommer best ut i samsvar med vurderingskriteriene, heiter det i avgjørelsen fra kommunen.

Frist for levering av tilbud ble satt til 14.01.2010 kl. 12.00. Innen fristens utløp mottok kommunen tilbud fra 4 tilbydere:
Tilbyder 1: Pir II Arkitektkontor AS, Trondheim.
Tilbyder 2: Rambøll, Ålesund og Trondheim.
Tilbyder 3: Arcon prosjekt as, Namsos
Tilbyder 4: Rever og Drage arkitektur og snikkarverksted, Valsøybotn
Ved anbudsåpning den 14.01.2010 ble prosessen protokollert fortløpende. Først ble hvert tilbud vurdert i forhold til formelle krav jf. Utlysningsdokument på Doffin III.2. Deretter om det er gitt tilbud på alle delene av prosjektet (del A, B og C) jf. Utlysningsdokument på Doffin II.1.8.
På denne bakgrunn ble anbud fra Tilbyder 4 underkjent og dermed ikke tatt med i den videre vurdering, heiter det i brevet fra kommunen til tilbyderne.
 
Påfølgende vurdering og rangering er gjort av plansjef Vebjørn Knarrum, prosjektleder Steinar Hovlandsvåg, samt Sivilarkitekt MNEF Magne Bergseth som engasjert rådgiver i vårt siste arbeidsmøte den 22.01.2010. Som hjelpemiddel i vurderinga ble vedlagte skjema benyttet der hensyntatte hovedkriterier er vektet i henhold til Doffin – kunngjøringen.
Relevante under– kriterier er også vurdert og vektet.
For øvrig presiseres at alle de tre godkjente tilbud er fra firma med gode referanser og erfaring fra tilsvarende prosjekt som Rindal Vest. Likevel er det noen forskjeller i henhold til kommendee punkter og vurdering.
På denne bakgrunn vil Rindal kommune som oppdragsgiver gi firmaet Rambøll oppdraget med å utføre arbeidet i henhold til utlysningen.
Vi takker de øvrige tilbyderne for gode tilbud.
Trollheimsporten hadde denne reportasjen i sommer om Trollheim Vest og ta opp vedlegget nederst og les heile vurderinga fra kommunen. Nedenfor ser du prosjektleder Steinar Hovlandsvåg med modellen for prosjektet.
 
Tekst/foto: Willy
 

Rindal Vest.pdf