Eld foto Revolve NTNU

Racerbillakkering i Rindal

For andre år på rad har en racerbil fra studentorganisasjonen Revolve NTNU vært innom Midt-Norge Autolakk i Rindal for lakkering.

Bildet over: Revolve NTNU
 

Racerbil på timeplanen
Revolve NTNU består av 64 studenter som jobber frivillig med å bygge racerbil samtidig som de studerer ved NTNU. Studentene gjør hele jobben med å bygge bilen fra starten av, og ender opp med en ordentlig racerbil. Racerbilen deltar så i Formula Student hvor studenter over hele verden konkurrerer med sine biler - ikke bare på fart, men også konstruksjon og ytelse, for å nevne noe.

Godt resultat i Rindal
Midt-Norge Autolakk i Rindal har bidratt med sparkling, pussing, grunning og lakkering av bilen. Lars Ole Heggem forteller at samarbeidet i år som i fjor har fungert veldig bra. - Fascinerende å se hvor dedikerte studentene er, sier Heggem. Fra samarbeidet i fjor har de tatt med seg erfaring på hvor mange de var i verkstedet, samt hvilke oppgaver studentene kunne gjøre i forkant av lakkeringa.

Christer Oldeide i Revolve NTNU er full av lovord om Midt-Norge Autolakk: - Samarbeidet har vært veldig bra. De har vært veldig imøtekommende og hjulpet oss mye! 

Det å lakkere en racerbil er nemlig ikke bare-bare. Ikke bare er det tidkrevende, men for årets racerbil Eld har det også vært viktig at lakken ikke er tung. - Det er vanskelig å få til bra lakk som er lett, sier Oldeide, som forteller at lakken de har fått er av svært god kvalitet. Det å få til slik lakk krever at man er svært nøye, og her har Midt-Norge Autolakk innfridd. - Utrolig dyktige folk, konkluderer Oldeide.

Også etter at bilen hadde en ulykke som krevde omlakkering, fikk Revolve NTNU god hjelp fra rindalingene: - Vi fikk blanda lakk på dagen, sier Oldeide. 

Konkurranse i Tyskland
Racerbilen Eld og studentene har noen spennende uker i møte da de skal til sin første konkurranse i Hockenheim i Tyskland i starten av august. Dette løpet varer i fem dager, og etter dette drar de til Barcelona for en ny konkurranse. Nå arbeider teamet bak bilen på skift både natt og dag for å få klar bilen.

Ferden til racerbilen Eld kan følges på facebooksida deres her

Les også Trollheimsportens sak om fjorårets racerbil Gnist som også fikk lakk fra Midt-Norge Autolakk.

Midt-Norge Autolakk foto Revolve NTNU.jpg

Lakkering Eld Foto Revolve NTNU.jpg
Lakkering i gang! Alle foto: Revolve NTNU.