Råg Rindal foto ractik com

Råg Rindal ble nr 24 i EM

EM-finalen i MX85 gikk av stabelen søndag 17. mai i Randers i Danmark. Råg Rindal kvalifiserte seg direkte til finalene. I det første heatet var Råg uheldig og fikk en fører over seg, men han kjørte seg fint inn igjen og endte til slutt på 24. plass. Det er han superfornøyd med, skriver nettsiden ractik.com.

Råg fikk en bra start og var ute som nr 14 i det første heatet, men inn i andre sving ble det en klassisk “mølje” med flere førere innvolvert. Råg var uhedlig og fikk en fører over seg. I det han kom seg opp på sykkelen var han helt nede på en 36. plass. Det var lite å si på innsatsen. Da heatet var over hadde han kjørt seg opp til en 24. plass.

I det siste heatet fikk Råg en dårligere start enn i det første heatet. Han ble liggende på 25. plass ganske lenge. Men han våknet skikkelig til på slutten og jobbet seg inn til en 21. plass.

Sammenlagt ble Råg nr 24 av de 40 deltakerne i finalen.

Råg startet i EM med et mål om å kvalifisere seg til finalen. Det klarte han ved å kvalifisere seg direkte på lørdag. Nivået er høyt i utlandet, så Råg er superfornøyd med en 24. plass blant de beste 85 cc kjørerne i Europa, skriver ractik.com.


Les artikkelen på ractik.com her.

Foto: ractik.com