View1_BlackWood2011 ingr

Notar annonserer:

Prosjekt Solbakken

Notar Kristiansund, som også har avdeling i Surnadal Sparebank er så heldig å få presentere 9 attraktive og unike leiligheter i hjertet av Surnadal sentrum.

Solbakken.jpg


I samarbeid med utbygger Lars Jacob Høvik har Notar inngått oppdrag om salg av 9 prosjekterte selveierleiligheter i prosjektet som vil bestå totalt av 11 leiligheter. 2 av leilighetene skal Høvik ha selv. Byggestart vil være så tidlig som neste år, og planlagt ferdigstillelse i 2016.


Kanskje på tide å flytte inn i en leilighet litt tidligere enn planlagt? Nå har du sjansen, kontakt megler i dag for å få vite mer! Her vil det være attraktive leiligheter som passer like godt for par, småbarnsforeldre og eldre som ønsker lettstelte leiligheter på ett plan og lite vedlikehold! Vinduer fra «gulv til tak» og balkongrekkverk med glass gir både maksimalt lysinnslipp og utsikt.


Her kan du parkere bilen i parkeringskjelleren og ha gangavstand til alt Surnadal sentrum har å by på, samt skole, butikk og transportforbindelser. Leilighetene ligger svært sentralt, vis a vis Surnadal Sparebank på Skei. Tomten ligger fint til i «høyden» noe som gir utsikt og meget gode solforhold fra alle leilighetene. Området er sentralt, men likevel barnevennlig med et flott opparbeidet uteområde.


Leilighetskomplekset vil bli oppført av Vibo Entreprenør AS og det er lagt stort fokus på både innvendige og utvendige kvaliteter. Vi kan blant annet nevne vannbåren varme, store boder, store balkonger, 2 garasjeplasser på de største leilighetene, heis rett opp til leilighetsplan fra garasjen og sykkelparkering for å nevne noe.


Kontakt megler for mer informasjon!

 

Klikk på bildene for å se dem større og i serie:

 

Room10_2
View1_BlackWood2011
View3_BlackWood1711