Priser til Rindal IL

Under Norges Skiforbunds høstmøte i Oslo i helga delte langrennsavdelinga ut en rekke priser. Rindal IL (Sør-Trøndelag Skikrets), Hommelvik IL (Sør-Trøndelag Skikrets) og Valldal IL (Møre og Romsdal Skikrets) pris for årets langrennsklubber. Videre fikk Anders Fortun, Trond Sandelin, Oddbjørn Lillebekk og Bjørn Jarle Hofsmo med seg hver sine ildsjelpriser.

Langrennspris 2018_690x413.jpg
Fra venstre: Jan Ole Fuglem (Valldal IL), Håkon Solvik (Rindal IL)og Gunnar Smiseth (Hommelvik IL). (Foto: Skiforbundet)

Det var Håkon Solvik, leder i Rindal IL Ski. som mottok prisen for å være en av årets langrennsklubber. Klubben har nedlagt tusenvis av dugnadstimer på et nytt stadion- og løypeprosjekt til 7 mill. kr, blant annet 4 km lysløype og rulleskiløype.
Skiskolen Camp Trollheimen med 130 plasser fulltegnet på fire uker, arrangert på ren klubbdugnad, og en 12.plass på 3x10 km NM-stafett, med tre «ekte» og egenoppfostrede rindalinger på laget telte også med i grunnlaget for prisen.
I tillegg er laget flinke på å tilby nye konkurranseformer som langrennscross og to-manns stafett.

Ildsjeler 2018.jpg

I tillegg har Dugnadsgjengen i Rindal IL, som også var en del av denne prisen, vært i Trondheim og mottatt Ildsjelprisen under Idrettens Hederskveld!

Dugnadsgjengen hederspris 2018_690x518.jpg

ildsjelder 2018.jpg
Foto: Trøndelag Idrettskrets.