Postmann Pat til Norsk Laksefestival

Norsk Laksefestival passer alltid på å ha noe artig for de aller yngst under festivalen. I år kommer den kjente og kjære Barne-TV-figuren, Postmann Pat, på besøk! Pat og hans venner blir å se under avslutningsshowet søndag 22.juni.

postmann pat laksen.jpg

 

 

Gled deg til et helt nytt og topp profesjonelt Postmann Pat-show. Allerede i starten blir man revet med når Postmann Pat og hans nye postkollega inviterer alle inn for å se på postsentralen. Med godt humør kommer skuespillerne på scenen mens den velkjente musikken spiller. Med kulisser av høyeste kvalitet blir det skapt en følelse av at man er med der hvor det skjer.

Det er første gang at man får være med helt inne på postsentralen, og her skjer det litt av hvert. Postmann Pat har glemt å levere en viktig pakke til tiden, og han kan ikke lese hvem pakken er til. Nå har Postmann Pat et stort problem. Kanskje barna og Postmann Pats kollega kan hjelpe? Men midt i alt dette forsvinner katten Emil, og panikken begynner å bre seg!

Klarer Postmann Pat å finne ut hvor pakken skal? Og finner han Emil igjen? – Det er mange utfordringer som Postmann Pat skal klare. Da er det jo bra at det er så mange hjelpsomme barn ute blant publikum. Når showet er slutt, kan man ta bilder, og man kan hilse på Postmann Pat, hans kollega og faktisk også katten Emil!

Gled dere til et kjempegøy og underholdende show som sprer både glede og energi blant publikum!

Les mer om årets festival på www.norsklaksefestival.no