molde3

Poengdeling mot serielederen

Surnadal/Søya/Todalen spilte uavgjort 1 - 1 mot serieleder Molde 2 på Syltøran stadion lørdag. Gine Fugelsøy (bildet) scoret målet for hjemmelaget like før pause.

Før helgas serierunde ledet Molde 2 avdelingen i 3.divisjon med 12 poeng. Surnadal/Søya/Todalen lå på 2.plass - tre poeng bak. Da lagene møttes i Molde tidligere i vår, tapte Surnadal/Søya/Todalen 3 - 2.

Lørdagens hjemmekamp var jevnspilt og spennende i nitti minutter. 25 minutter ut i kampen ble Malin Einmo sparket i ansiktet og måtte ut av banen for å få behandling for neseblod. I løpet av de få minuttene hjemmelaget spilte med èn mindre spiller på banen klarte Molde 2 å kontre inn kampens første mål. To minutter før slutt serverte Mari Smevoll en perfekt pasning til Gine Fugelsøy som utlignet til 1 - 1.

Gine Fugelsøy setter inn utligningsmålet

I andre omgang var det Surnadal/Søya/Todalen som kom til flest sjanser, men klarte ikke å omsette de i scoring. Bakover hadde keeper Eline Børmark god kontroll på de få skuddene som kom mot mål. Det virket som at begge lag gikk tom for krefter utover i omgangen, og uavgjort var et greit resultat slik som kampen utviklet seg.

Dermed er avstanden opp til serielederen fortsatt 3 poeng. Se tabellen her og kampfakta her

Stortap for herrelaget
Surnadals herrelag i 3.divisjon var sjanseløse mot tabelltoer Herd på bortebane, og tapte hele 10 - 0. Surnadal stilte med fem 16-åringer, og flere av de etablerte spillerne var ikke med til Sunnmøre.