freidig henrik blekken

Poengdeling mot Freidig 2

Surnadal innenbandy måtte kjempe hardt for å få med seg poeng mot unge og raske spillere på Freidig 2. Surnadal gikk opp i ledelsen for første gang da det gjenstod tre minutter av kampen, men gjestene utlignet minuttet etterpå og sørget for uavgjort 7 - 7. 

Freidig gikk hardt ut med høyt tempo, og fikk uttelling allerede i det 4. spilleminutt. Gøran Settemsdal utlignet til 1 - 1 halvveis ut i 1. periode, men fire minutter før pause gikk Freidig å nytt opp i ledelsen.

2. periode var 12 minutter gammel da Kjetil Rønning utlignet til 2 - 2 etter svært godt forarbeid av Per Iver Skrøvset. Gjestene var stadig på hugget og  satte ballen i mål minuttet senere. Keeper Ronny Husby spilte en god periode, og sørget for å holde Surnadal inne i kampen. I det 16. spilleminutt utlignet Petter Mathisen til 3 - 3, og lagene var like langt etter to perioder.

freidig per iver skrøvset_690x460.jpg
Per Iver Skrøvset kjemper om ballen

I starten av tredje og siste periode var Freidig langt bedre enn Surnadal, og satte to baller i mål i løpet av de fire første minuttene. I det 11. spilleminutt reduserte kaptein Rickard Larsson til 4 - 5 etter et flott langskudd, men to minutter senere kontret trønderne inn til ny tomålsledelse 4 - 6. Deretter fulgte tre gode minutter av hjemmelaget: Først reduserte Larsson til 5 - 6 i det 15. spilleminutt, og da Roy Bolme utlignet til 6 - 6 minuttet etterpå var det plutselig ny spenning i kampen. 

Med tre minutter igjen å spille satte Kjetil Rønning ballen i mål, og Surnadal ledet kampen for første gang! Utvisninger og dårlig konsentrasjon ga Freidig muligheten til å skyte fritt mot mål, og utlignet til 7 - 7 når det gjenstod knappe to minutter av kampen.

Hektiske sluttminutter til tross - ingen av lagene klarte å avgjøre kampen til sin fordel, og det endte med poengdeling 7 - 7.

Surnadal er fortsatt fint plassert på 2. plass på tabellen med 16 poeng. Se tabellen her.

Dette var lagets siste hjemmekamp før jul.

freidig1
freidig2
freidig3
freidig4
freidig5
freidig petter mathisen
freidig rickard larsson