gøy siv helen mikkelsen

Poengdeling i første seriekamp

Det ble en jevn og spennende kamp i serieåpningen til 5. divisjonslaget i Rindal. Til pause var stillingen 11 - 11, og i andreomgangen scoret begge lag seks mål hver. Dermed ble det poengdeling mot Gøy HK 4. Karen Syrstad ble toppscorer med 5 mål.

Det var gjestene fra Trondheim som kom best i gang i Rindalshuset, og ledet 3 - 1 etter seks spilleminutter. Rindal våknet, og gikk opp i ledelsen 5 - 4 sju minnutter senere. Lagene fulgte hverandre tett, men Rindal var ett og to mål foran i målprotokollen i store deler av omgangen. Til pause var lagene like langt på stillingen 11 - 11.

Kampen bar preg av at det var første seriekamp. Rindal består av mange nye spillere, og det tar tid å spille sammen et lag. Litt for mange personlige feil og unøyaktighet fra hjemmelaget, ga gjestene muligheten til å holde seg inne i kampen. Gøy HK scoret omgangens to første mål, men Rindal slo nok en gang tilbake og overtok ledelsn på stillingen 14 - 13. Med drøye tre minutter igjen av kampen gikk gjestene på nytt opp i ledelsen, men Mona Bolme Nonstad utlignet til 17 - 17 når det gjenstod to og et halvt minutt av kampen. Begge lag hadde flere gode sjanser til å avgjøre kampen, men flere mål ble det ikke og dermed poengdeling i første seriekamp.

I avdelingens andre kamp vant NTNUI 19 - 8 over Kyrksæterøra.

Neste kamp for Rindal 2 er 29. oktober. Da blir det lokaloppgjør mot Meldal i Rindalshuset.

Mor og datter: Gro Anita Midtlyng og Karen Syrstad er sikre fra sine kantposisjoner, og scoret sju av målene til Rindal.

Kampfakta Rindal 2 - Gøy HK 4 17 - 17 ( 11 - 11 )