serieåpning Rindal2

Poengdeling for Rindal IL i seriepremieren

Rindal IL spilte fredag kveld årets første seriekamp borte mot Flatås. Hjemmelaget tok føringen i kampen helt fra starten av. Rindals sisteskanse Anders Grytbakk sto derimot meget godt og holdt nullen helt til det 44. minuttet. Da får Flatås corner som de header i mål og leder dermed 1-0 til pause.

Ti minutter ut i andre omgang får Rindal frispark bare centimeter utenfor straffefeltet. Anders Nerbu Løfald setter ballen helt oppe i krysset og dermed 1-1 på Rindals første målsjanse i kampen!
I kampens 68. spilleminutt er det Flatås som slår en strøken gjennombruddspasning fra egen banehalvdel og Flatås øker til 2-1 alene med keeper.

Så, 2 minutter før full tid, får Rindal nok en gang frispark på skuddhold. Nok en gang er det Anders Nerbu Løfald som tar det og setter ballen helt oppe ved tverrliggeren og keeper er sjanseløs. 2-2 på Rindals andre sjanse i kampen. På grunn av flere skadeavbrekk i kampen ble det lagt til hele 6 minutter. 6 nervepirrende minutter med flere halvsjanser til Flatås og faktisk også en stor målsjanse til Rindal ved Sander Landem Kattem, men ballen stryker på utsiden av målet.

Flere mål blir det ikke og dermed ender det med poengdeling for Rindal i seriepremieren, til Flatås' store fortvilelse. Poengran var nevnt, og det er vel en grei beskrivelse av kampen.

Rindal stilte med følgende spillere:
Anders Grytbakk - Magnus Eriksen, Jørgen Gjerstad, Vegard Karlstrøm, Henrik Folden -
Harald Røen, Anders Nerbu Løfald, Steinar Møller - Sander Landsem Kattem, Roy Bolme, Stian Bolme.

Benyttede innbyttere: Jostein Landsem, Aksel Norli, Sondre Aune.

Tekst og bilder : Øyvind Dalen

Begge Rindals mål ble fanget på film av en ivrig tilskuer og kan sees på youtube her og her