VVS messe 2010 002_350x263

Pipelife Norge AS nytt medlem av Trollheimsporten

Pipelife Norge AS er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Utvalget er i stadig utvikling, og med det nye Smartline-systemet kan Pipelife også tilby designprodukter for elegante og pene bad. Bedrifta, som har kunder over hele kloden, produserer også verdens største rør. Før var diameteren på “rekordrørene” 2 meter – nå blir de på imponerende 2,5 meter! Pipelife har valgt Trollheimsporten som en av sine markedsføringskanaler. Vi har dermed gleden av å ønske bedrifta velkommen som medlem av nyhets- og informasjonsnettstedet for Rindal og Surnadal.

Pipelife Norge AS er en del av Pipelife-gruppen, som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Rørsystemene deres benyttes til vann, avløp, gass, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner. En betydelig andel av produksjonen går til eksport. Dette gjelder særlig PE-rør i store dimensjoner, der Pipelife Norge har utviklet et unikt konsept med hele den vestlige halvkule som marked.

I 1969 starta Martin Botten plastrørproduksjon i Surnadal, og det som senere ble hetende Pipelife Norge AS kunne feire 40-årsdag 6.september 2009. Samme år var omsetninga på rundt 700 millioner kroner.

Historia om Pipelife Norge kan du lese her.

Pipelife Norge har i dag to fabrikker:

I Surnadal produseres rør og deler i PVC og polypropylen, til vann og avløp, VVS, kabelbeskyttelse og el-installasjon. Fabrikken har cirka 100 ansatte. Her ligger selskapets hovedkontor.

På Stathelle produseres rør i polyetylen, og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. Fabrikken har cirka 50 ansatte. I tillegg har selskapet kontorer i Oslo og Trondheim.

Smartline er et nytt innomhus avløpsrørsystem som har blitt en suksess for Pipelife. Elegant design, kvalitet og monteringsvennlighet er satt i høysetet og er tilpasset den moderne, bevisste forbruker. Smartline ser pent ut ved åpne løsninger på bad og andre våtrom, er enkelt å installere og lettere å rengjøre og vedlikeholde.

Les mer om Smartline her.

Kontaktinfo, produktutvalg m.m. kan du lese på bedriftas hjemmeside: www.pipelife.no