DSC_0482 (1)

Påskerapport fra Rindal Røde Kors Hjelpekorps

Da er påsken over, og vi i Hjelpekorpset går over i vanlig beredskap. Siste oppdraget for vår del var å hente betjeningen på Trollheimshytta. 

Vi kjørte langs Gråsjøen innover til hytta. Men bekkene hadde begynt og åpne seg, så hjemturen gikk over Bossvasshøgda. Folla begynner å åpne seg inne ved Stormyra, så tryggeste kryssing er over hengebrua.

Påska har vært rolig for vår del. Vi har bistått AMK med ett oppdrag i påsken. Nytt av året er at vi også har hatt et vaktsamarbeid med Meldal Røde Kors Hjelpekorps. Vi har tatt oss tid til litt isfiske og varekjøring i påska. Vi har klokket inn i overkant av 1000 tjenestetimer under påska i år. Timene har gått fort i det været som har vært. Det ser ut til at været fortsetter utover også. Men føret begynner og bli så som så, med mange bekker som har åpnet seg og mye vann på myrene. Så ta trygge rutevalg på tur fremover! Det er så absolutt mulig og ta skiene fatt og ut på tur enda. 😀 Vær obs på skavler, da disse er litt skummel nå når det er så stor snøsmelting. De kollapser uten forvarsel.

Takk til dere alle som benytter seg av våre flaske-containere som står rundt om i bygda! Pengene vi får inn går uavkortet til oss i Rindal Røde Kors.

4.JPG

DSC_0499.jpg

DSC_0535_690x1179.jpg

Alle foto: Rindal Røde Kors