Frokost Nettbuss 020_690x387

Påskefrokost i Nettbuss

Tirsdag 24. mars var det felles frokost i Nettbuss, avd. Surnadal. De 10 – 12 siste årene har det vært tradisjon å markere inngangen til påsken, sommerferien og julen med en felles frokost for alle sjåførene i Halsa, Rindal og Surnadal. 

Sigmund Gravvold, og ikke minst kona Liv, har sørget for et prima frokostbord i alle disse årene. Da har det vært oppdekning a la hotellstandard.  Noen i ledelsen på Sunndalsøra har også funnet veien til Surnadal ved slike anledninger, noe det blir satt stor pris på. Det er også tradisjon å invitere de som har gått over i pensjonistenes rekker de siste årene.

Denne avdelingen er også så heldig at de har en førsteklasses trekkspiller blant sjåførene. Jan Sturla Jensvold (over) skaper god stemning med trekkspillet når vi stemmer i med allsang, og når han spiller annen populær musikk.  Før jul synges det selvsagt julesanger, og julekveldsvisa av Prøysen, og Vårres jul av Hans Rotmoe er populære gjengangere. Utenom julen synges det litt av hvert, og det er ikke fritt for selvlagde viser.

Etter at Surnadal Lastebilverksted flyttet til Røtet leier Nettbuss disse lokalene til bussparkering og kontor.  Innflyttingen ble markert med en hyggelig aften den 15. november i 2013, og da ble det servert Fårikål med godt tilbehør. Når en rydder og pusser litt går det fint og plassere 6 – 7 bord ved siden av parkerte busser, og her er det frokosten serveres. Det er en kjent sak at det er et godt arbeidsmiljø ved avdelingen, og slike sosiale tiltak bidrar også til samhold og trivsel. Hver tirsdag og fredag er det også servering av kaffe og nystekte vafler når skolesjåførene kommer inn ca kl 9 om morgenen. Her er pensjonist Hans Solli fast kaffekoker hver dag i skoletiden. Flott gjort! Når det gjelder finansieringen av de sosiale tiltakene kommer en langt med de tomflaskene sjåførene finner når de rydder bussene, og bedriften bidrar også med en del sponsing. Her må en slå fast at arbeidstakerne i avdelingen har sansen for å kose seg og ha det hyggelig i lag.

 

Tekst/foto: Sverre Kjølstad