påska i Kvenndalen1_1024x573

Påska i Kvenndalen

Påska i år har med det flotte været som har vært gitt mange muligheter til å komme seg ut. Til å treffe andre og riktig storkose seg i fjellet. Lars Gudmund Røen er av dem som har brukt påska nettopp på den måten. Se mange flotte påskebilder...
Klikk på bldene for å se dem i bildeserie og i større format.
påska i Kvenndalen1_1024x573
Langfredag inviterete Eidet Vel til samvær ved gapahuken med grilling, kaffekos og natursti. Skiaktiviteter vart det mindre av. Over 60 små og store storkosa seg i godværet.
påska i Kvenndalen2_1024x912
Stella Røen slapper av i sola langfredag.
påska i Kvenndalen3_1024x717
Påskedag var det tradisjonen tro samling på Kvennbøtæla. I solveggen Tor Inge og Torbjørn Polden, Steinar og Eli Torset, John Foss, Gudrun Bele, Ole Johan Kvendbø, Mary Røen, Ragnhild Hausberg og verten Lars Steinar Ansnes.
påska i Kvenndalen4_1024x683
På verandaen påskedag, Kari, Ragnhild og Sigbjørn Hausberg, Ole Johan Kvendbø, John Foss, Oddvar Kvande, Johannes Holten og Jon Arve Haugen. Utover mot Strengen og ned mot Røgrenna med grønne ekrer. Reinsfjellet troner i bakgrunnen.
påska i Kvenndalen5_1024x683
Sigbjørn Hausberg lot ikke spretthoppen på Tælseterstølene stå unytta. Innover Kvennbøtæla mot Sulene, Elibekrin og Bollknobben. Fossåa går våryr og åpen nedpå stølen.