lekkasje1

Oversvømmelse på Coop Extra

Den svært kraftige regnbygen som passerte over Surnadal tirsdag ettermiddag skapte store problemer på Coop Extra. Vannet kom opp fra både avløp og ut fra rør i taket, og førte til at butikken måtte stenges en times tid på grunn av oversvømmelse.

Butikksjef Kjell Inge Brendehaug hadde sin første arbeidsdag på Coop Extra Surnadal i går, og fikk en skikkelig utfordring da vannet strømmet inn i butikken tirsdag.

- Avløpsrørene klarte ikke å ta unna den store mengden med vann som kom på kort tid. Vi ante fred og ingen fare helt til vannet plutselig sprutet ut av et rør i taket. Jeg måtte klatre opp å forsøke å få på plass lokket som hadde løsnet. Du kan si at jeg fikk min ilddåp, smiler en klissvåt Brendehaug.

- Utrolig nok klarte vi å berge unna varene. Nå venter vi på folk fra Surnadal kommune og Norutbygg, slik at vi får hjelp til å se hva som forårsaket oversvømmelsen. Dette kan ikke skje igjen, sier Brendehaug.

lekkasje brendehaug_690x517.jpg
Butikksjefen beholdt humøret til tross for en pangstart i Surnadal

Mens de ansatte jobbet på spreng med å få bort vannet fra gulvet ble butikken steng en liten periode. Den er nå åpnet igjen, men de ber alle være forsiktige på glatte gulv. 

lekkasje medarbeidere_690x920.jpg
Lars Sødergren og Anne Sofie Dønnem jobbet på spreng for å få vannet bort fra gulvet

lekkasje stengt_690x920.jpg
Butikken måtte stenge, men har nå åpnet igjen