skaun kine3

Overlegen hjemmeseier

Surnadal hadde ingen problemer med å vinne over Skaun 2 på hjemmebane lørdag ettermiddag. Etter en førsteomgang med lavt tempo, skrudde Surnadal opp farten etter pause og vant til slutt hele 32 - 12. Kine Bjørseth (bildet) ble toppscorer med 8 mål.

Skaun kom til Surnadal med kun to innbyttere og hadde tidligere på dagen spilt (og tapt) for Tingvoll. Taktikken til gjestene var derfor å dra ned tempoet i kampen og spille lange angrep. En taktikk de delvis klarte å holde seg til før pause. Surnadal stod lange perioder i forsvar, noe som ofte går på konsentrasjonen løs. Skuddene som kom, reddet Silje Fjelnset uten problemer, men fremover på banen ble det mye slurv. Typisk etter å ha stått lenge i forsvar. Midtveis i første omgang var stillingen 6 - 2. Målfattig og lite underholdende. Hjemmelaget var likevel klart bedre enn gjestene og dro sakte, men sikkert fra i målprotokollen. Til pause ledet Surnadal 10 - 4.

Etter hvilen var det betydelig forskjell mellom lagene. Damene på Skaun ble svært slitne, noe løpsvillige surnadalinger utnyttet til det fulle. Godt forsvars- og keeperspill og fart i føttene sørget for at Surnadal satte ballen i mål 22 ganger etter pause og vant til slutt kampen 32 - 12.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Skaun 32 - 12 ( 10 - 4 )

Silje Fjelnset
Berit Aakvik 6
Berit Berset
Gry Norshusstuen 1
Jorunn Engdal Storholt 5
Kine Bjørseth 8
Hildegunn Henden Dalsegg 4
Therese Røen
Ingrid Kvendset Fiske 4
Arnhild Bergheim
Siv Helen Mikkelsen 4

Surnadal har kun to kamper igjen denne sesongen. Neste lørdag møter de NTNUI på hjemmebane før sesongen avsluttes på Tingvoll 5. mars.

skaun1
skaun berit aa
skaun berit aakvik
skaun berit b
skaun gry
skaun kine1
skaun kine2