tingvoll duell

Overlegen hjemmeseier

Surnadal viste ingen nåde mot Tingvoll i lørdagens lokaloppgjør på Syltøran stadion. Hjemmelaget hadde overtaket fra første spark på ballen, og ga seg ikke før lystavla viste 7 - 0. Målene ble scoret av Bjørnar Dalsegg Sæter (3), Roy Bolme (2), Stein Todalshaug og Trond Resell.

Det var stor forskjell på bunnlaget Tingvoll og Surnadal som kjemper helt i toppen av tabellen. Måljegerne Bjørnar Dalsegg Sæter og Roy Bolme sørget for at Surnadal gikk til pause med ledelse 4 - 0.

Etter hvilen falt intensiteten betraktelig, men bortlaget ble likevel aldri invitert med inn i kampen. Hjemmelagets keeper, John Arvid Aamodt, hadde en svært rolig dag på jobben, for Tingvoll hadde knapt en eneste skikkelig målsjanse. Surnadal derimot, hadde uttallige målsjanser, men slet med å omsette de i scoringer. Det var bare små marginer som hindret at Tingvoll ble sendt hjem med et tosifret antall baklengsmål.

Roy Bolme, Stein Todalshaug og Trond Resell satte inn hver sin scoring i andreomgangen, og sørget for kalassifre på Syltøran stadion. I en svært jevn 4.divisjonsavdeling, var tre poeng og sju plussmål veldig viktig for å beholde andreplassen på tabellen. Det er fortsatt kun målforskjellen som skiller Surnadal, Eidsvåg og Dahle. Det er tre poeng opp til serieleder KFK.

Apropo målforskjell: Tingvoll har etter denne kampen sluppet inn hele 84 mål på 15 kamper.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Tingvoll 7 - 0 (4 - 0)

John Arvid Aamodt
Simen Einmo Engdal
Ørjan Nes Haugen
Lars Mogstad
Håkon Bredesen
Stein Todalshaug
Sven Ranes
Andreas D. Sæter
Bjørnar D. Sæter
Dan Blekken
Roy Bolme

Emil Haugen Ansnes
Trond Resell
Ola Holte Helgetun
Sander Smevoll
Bjarne Madaus
Hallvard Næss

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering er ikke tillatt uten avtale.

 

tingvoll dan
tingvoll bjørnar bom
tingvoll duell2
tingvoll klapp
tingvoll roy
tingvoll roy2
tingvoll sven
tingvoll sven2