Overbeviste mot Solskjærs gutter

Surnadal G16 viste seg frem fra sin beste side mandag kveld, da de knuste CFK hele 5 - 1 på AMFI Park i kvalifiseringskamp til 1.divisjon og NM. Guttelaget fra Kristiansund trenes av Ole Gunnar Solskjær, og var favoritter før kampen.

Arnstein Aasbø førte hjemmelaget opp i ledelsen 1 - 0, før CFK utlignet til 1 - 1 i halvveis ut i omgangen. De siste minuttene før pause ble hektiske. Først fikk Surnadal tildelt straffe etter at det ble dømt hands på en CFK-spiller, som også fikk rødt kort for forseelsen. Ingebrigt Løfaldli satte ballen kontant i mål.

Bare to minutter senere fikk hjemmelaget på ny tildelt straffe etter at Geir Bævre ble felt. Løfaldli sørget for ny straffescoring, og ledelse 3 - 1 til pause!

Surnadal kom best i gang etter hvilen, og Jonas Holten økte ledelsen til 4 - 1 fem minutter ut i omgangen. I det 50. spilleminutt ble Frikk H. Talgø felt på ulovlig vis i feltet, og Ingebrigt scoret sitt tredje straffemål for kvelden, og fastsatte sluttresultatet til overbevisende 5 - 1!

Trener Terje Solem var svært godt fornøyd med sine gutter.

- Jeg er spesielt godt fornøyd med det guttene presterer før pause. Vi spiller fint angrepsspill, og spiller oss frem til mange gode sjanser. Laget har et utrolig stort potensiale, så det lover godt for fremtida. Jeg kan med hånda på hjertet si at dette er det beste guttelaget jeg noen gang har vært trener for, sier Solem.

Kvalifisering til 1.divisjon og NM blir spilt som gruppespill, der de tre beste går videre fra hver pulje. Surnadal har havnet i ei tøff gruppe, og skal i tillegg til Sunndal og CFK møte Nordlandet og Molde.

Surnadal tapte den første kvalifiseringskampen 5 -1 mot Sunndal, og står nå med 3 poeng og 6 - 6 i målforskjell. Se tabellen her.

Ole Gunnar Solskjær (t.v), Simen Sundet, Ingebrigt Løfaldli og Terje Solem.