Rindal IL Senior Herrelag Fotball 2015_700x345

Overbevisende seier og poengdeling

Seniorlaget i Rindal har begynt sesongen greit og står med 3 seire, 1 uavgjort og 2 tap så langt i sesongen. Søndag 07. juni tok Rindal i mot Tynset 2 til kamp på Skogsletta og lørdag 13. juni tok Rindal turen til Støren Idrettspark for kamp mot Støren.

Søndag 07. juni tok Rindals herrelag i mot Tynset 2 til kamp i 5. divisjon på Skogsletta. Gjestene fra Tynset begynte godt og presset Rindal hardt de første 7-8 minuttene. Rindal var likevel godt med, og allerede etter 10 minutters spill kommer Roy Bolme alene med keeper og setter ballen i mål. 1-0.

Tynset ville være med på leken, og etter et kvarter med spill blåser dommeren straffe. Keeper Anders er lynhurtig nede og redder straffesparket. En meget viktig redning for Rindal ILs herrelag.

Mer om herrelagets overbevisende seier mot Tynset kan du lese mer om på Rindal ILs nettside her.

Lørdag 13. juni tok Rindal ILs herrelag turen til Støren Idrettspark for kamp i 5. divisjon, mot hjemmelaget Støren. Lagene lå som nr. 3 og nr. 4 på tabellen, og med seier ville Rindal gått forbi Støren å målforskjell, men slik gikk det dessverre ikke.

Støren åpnet klart best og presset Rindal bakover, og det var også hjemmelaget som fikk den første store sjansen, men lobben over keeper Anders gikk heldigvis noen cm utenfor stanga. Rindal kom mer med utover i omgangen og etter 36 minutter sitter ballen i nettmaskene. Det er Stein Gunnar som slår en lang ball opp på Jarl Oskar, inne i Størens 16-meter. Jarl Oskar tar ned ballen på brystet og banker ballen i mål til 0-1.

Mer om herrelagets poengdeling mot Støren kan du lese mer om på Rindal ILs nettside her.

Neste kamp er kommende lørdag 20 juni klokken 14:00. Da tar Rindals herrelag i mot Sokna på Skogsletta, og laget håper publikum kommer og støtter dem igjen!

Oversikt over alle kampene finner du her.