sunndal bjørnar_690x525

Overbevisende borteseier

Surnadal vant hele 6 - 0 over tabelljumbo Åndalsnes på Øran stadion lørdag ettermiddag. Surnadal er dermed det eneste laget i sin avdeling som ikke har avgitt poeng så langt i sesongen.

Bjørnar Dalsegg Sæter satte inn kampens første mål i det 27. spilleminutt. Flere mål ble det ikke før pause, men etter hvilen viste gjestene hvorfor de vil kjempe i toppen av tabellen i år. I det 52. spilleminutt utnyttet Stein Todalshaug slurv i forsvaret til hjemmelaget, og økte til 0 - 2. Bare minuttet senere banket Bjørnar inn 0 - 3, før han kun fem minutter senere satte inn sitt tredje for dagen, denne gang på straffespark.

Dalsegg Sæter stoppet ikke der. I det 68. spilleminutt dundret han ballen i mål fra 16 meter, og økte ledelsen til 0 - 5. Knappe ti minutter senere viste han frem skuddfoten nok en gang, og satte ballen i mål fra 25 meter! Dalsegg Sæters femte mål, og kampens store spiller!

Kampfakta Åndalsnes - Surnadal 6 - 0 ( 1 - 0 )