Over 60 utstillere på Rindalsmessa

Rindalsmessa har vokst seg større enn noen gang, og fredag kveld er de fleste av utstillerne i ferd med å gjøre klar sine stands. All plass utnyttes når hele hallen, tribunen og foajéen tas i bruk. Noen av utstillerne har også fått plass ute ved inngangen.

Marianne Wenche Arna Lise og Marit crop.jpg

Marianne Løset, Wenche Bergman, Arna Jakobsen, Lise D. Løset og Marit Berset Løset er damene bak Rindalsmessa. De arbeider med planleggingen av dette arrangementet året rundt. Dette er sjette gang Rindalsmessa arrageres i Rindalshuset, og messa blir større for hvert år.

Marit Berset Løset forteller at de har over 60 utstillere i år. Så mange har det aldri vært før. 

- Plassen begrenser oss, men vi har fått skviset inn et par ekstra utstillere, sier Wenche Bergman - Nå har vi tatt i bruk hele tribunen. Der oppe har vi blant annet tre billedkunstnere som ikke var her i fjor. Og så har vi en ny salgsbod med fiskeprodukter ute.

Vi finner også flere nye utstillere, og noen som ikke deltar hvert år. Anne Grete Snøfugl er ny utstiller. Hun forteller at alt hun lager er basert på gjenbruk. Det kan man ikke se uten å studere gjenstandene nøye. Her har hun tatt i bruk lyspærer, juice- og melkekartonger, eggekartonger, gamle t-skjorter og nøtteskall. For å nevne noe. Hun har også heklede matter og hjerter laget av metalltråd og ull fra villsau på Frøya.

Anne Grete Snøfugl
Anne Grete Snøfugl lager flotte figurer og pyntegjenstander av blant annet lyspærer, melkekartonger og gamle t-skjorter.

Rita Meås
Rita Meas forteller at hun deltar på Rindalsmessa ca annethvert år. Hun lager nisser og andre forseggjorte figurer. Kopprekkene til høyre er laget av Olav Meås.

IMG_1065.jpg
Her ser vi noe av mangfoldet på Rindalsmessa. Tre forskjellige billedkunstnere er i ferd med å gjøre klar sine utstillinger oppe på tribunen.

Betty Lervik
Betty Lervik selger innrammede foto, decoupage-produkter, julepynt, ugler, nisser og minions.


Flere glimt fra forberedelsene:

IMG_1075.jpg

IMG_1082.jpg

IMG_1091.jpg
Trekunstprodukter, strikkeprodukter og porselen i foajéen.

På Rindalsmessa finner du stort sett bare håndlagde kvalitetsprodukter. Det er vel verdt å ta turen innom i løpet av helga, for å se på det enorme mangfoldet av varer. Her finnes noe for enhver smak. Her kan du sikre deg de beste og fineste julegavene, og ikke minst mange fine farsdagsgaver.

Rindalsmessa sin facebookside nevnes en del av produktene som er å få kjøpt; ulikt håndarbeid, strikkeprodukter, klær, kort, godteri, såper, lys, produkter fra gårdsslakteri, interiør, treprodukter, kunst, bilder, laks, julepynt, ost, keramikk og mye, mye mer! 

Du kan også kjøpe middag, kaffe og kaker i Rindalshuset denne helga.