Tirsdag
Tirsdag Klarvær
Klarvær
Lett bris
Onsdag
Onsdag Lette regnbyger
Lette regnbyger
Laber bris
Djupdalsbrua 2020-03-019

Ordfører Langli bekrefter: Strakstiltak gjennomføres på FV65 og FV6164

– Jeg er veldig glad for at denne avklaringa kom så fort. Dette er kjempebra, sier ordfører i Rindal, Vibeke Langli, som roser fylket og hovedutvalgsleder for veg i Trøndelag, Hallgeir Grøntvedt.

Ordfører Langli i Rindal fikk torsdag avklart med hovedutvalgsleder Grøntvedt at følgende tiltak skal gjennomføres på FV65 og FV6164:

FV65: Her er det avsatt 18 millioner for utbedring, og i tillegg skal strekningen fra Storås til kommunegrensen Orkland/Rindal asfalteres.

FV6164: Her skal Djupdalsbrua repareres og utbedres innen kort tid, i tillegg skal hele strekningen Mjohølen til Bolme asfalteres.

Langli skriver i en pressemelding at det er uvisst når asfaltering vil skje, men at man venter til teleløsningen er over. 

På telefon til Trollheimsporten sier ordføreren at noen små utbedringer kommer til å bli gjort innen kort tid, og hun understreker at hun håper at resten også kan gjennomføres i sommer.

– Jeg vil understreke at dette har vært kjempebra jobbet av fylket, som har hjulpet oss med å få til disse strakstiltakene. Jeg er veldig letta og glad for at denne avklaringa kom så fort. Dette er kjempebra, sier Langli, og fortsetter:

– Fylket jobber videre med å få på plass enda bedre løsninger på sikt. Vi har kommet i veldig god dialog med Hallgeir, og jobber med veldig mange konstruktive løsninger sammen med ham.

Trollheimsporten hadde denne artikkelen om Djupdalsbrua nettopp.

Djupdalsbrua lysregulert.jpg
Trafikken er lysregulert over Djupdalsbrua, og kjørebanen er innsnevra.