Otto Ulseth og Tove Moe Dyrhaug_690x396

Optimistisk Rosenborg-leder

Tove Moe Dyrhaug har gjort «alt» innen idrett og kultur, og er nå daglig leder i Rosenborg. Vi er stadig optimister i Rosenborg, kunne hun fortelle, i samtale med Otto Ulseth på Optimistkonferansen.


Tove Moe Dyrhaug kommer fra Meråker, og er oppvokst på bygda. Oppvekst på bygda er en god bakgrunn. Det gir bred og nyttig erfaring, mente hun. På bygda går det mye på dugnad, og alle kjenner alle, på godt og vondt. Det er så mange utfordringer på bygda, sa hun.


Det er helt greit å være kvinnelig leder i Rosenborg, fortalte Tove Moe Dyrhaug. Jeg er nok en tydelig leder, sa hun. Det er stor takhøyde i Rosenborg, og også mange tøffe diskusjoner.
 

Vi må ha trua på at Rosenborg kommer til Champions League igjen. Vi er en klubb i omstilling, og vi holder på med en ryddeprosess. Vi har spart mange millioner i de siste årene. Vi får nok underskudd i år også, men vi har kontroll på det. Vi skal jobbe oss sakte en sikkert oppover igjen, sa Moe Dyrhaug.


Publikumstallene på Lerkendal har snudd, og er nå på vei oppover igjen. Tove Moe Dyrhaug har en stor del av æra for dette, sa Otto Ulseth. Rosenborg har fått i gang kampanjen «Trøndelag på kamp», der også Nils Arne Eggen har hatt en finger med i spillet. Her tilbys billige billetter til Rosenborg-kamper til grupper fra idrettslag. Her er det diverse aktiviteter med i pakken, og Rosenborg-spillerne deltar og byr på seg sjøl. Dermed øker patriotismen både hos store og små.
 

Rosenborg spiller kamp igjen allerede i morgen, så det er travelt for daglig leder. Hun kunne tilby billetter til morgensdagens kamp til en del av de tilstedeværende. Her var det bare å melde seg på. Det kommer flere billetter til Småtrolluka, sa Tove Moe Dyrhaug.