SOL%2B2015%2BBil

Oppsummering av St Olavsloppet

På Rindal IL sine nettsider finner vi en oppsummering av St Olavsloppet 2015. Neste år går St Olavsloppet 29. juni til 2. juli, altså en uke senere enn de siste årene.

Fra Rindal IL sine nettsider:


Oppsummering:
Lag 1 holdt motivasjonen godt oppe hele vegen, sjøl om det var tidlig klart at det ville bli langt opp til Strindheim og langt ned til Namdal på tredje. 2. plassen gav en diplom påført 2. pris, vi regner med at det ettersendes en sjekk på kr 5.000,- som lønn for strevet. De fleste på lag 2 deltar jevnlig i konkurranser, og resultatet til laget viser vår store bredde. Til tross for at lag 1 la beslag på 20 løpere (inkl 1 forfall), klarte laget å løpe inn til 8. plass i klubbklassen, og til 11. plass totalt uansett klasse. Imponerende!. Det hører også med til historien, at etter at første lagoppstilling ble sendt ut, rykket 2 løpere inn på førstelaget, samt at man fikk 4 forfall i tillegg. Laget overrasket stort lørdag, den lengste dagen, med god løping. Til tross for forfallene, samt at de kanskje tre beste løperne på laget, ikke hadde anledning til å delta den dagen. Videre merker vi oss at damelaget løper litt raskere for hvert år. I år ble det 18 min bedre tid enn i fjor.

Visjon:
St Olavsloppet «fyller» 30 år om to år. Vi bør eldes med stil. Både på lag 3 og damelaget har det vært ønske om å løpe mer enn de har blitt satt opp på. Vi bør derfor ha som langsiktig mål om å stille med 5 lag. Det gjør man ikke i et jafs, men St Olavsloppet har et fint tilbud i så måte: Endagersklasse. I år stilte hhv 15, 9, 12 og 18 lag hhv dag 1, 2, 3 og 4. Vårt mål har vært hele tiden å gi et tilbud til alle uansett nivå. Endagersklassen er et fint tilbud i så måte.

Dato neste år, arrangøren melder:
«Vi hälsar välkommen åter 2016 den 29. juni till den 2. juli med Start i Östersund” . Dette betyr at ”Loppet” går ei uke seinere enn de siste årene.

 

Les hele artikkelen her, på Rindal IL sine nettsider.