Styret ingr

Oppstartmøte for Rufus 4H

Rufus 4H blir 40 år i arbeidsåret 2015, og 26. november var det oppstartmøte for et nytt arbeidsår på Lomunda grendahus. Ein absolutt sprek og vital  40-åring! Møtet starta høgtideleg med informasjon om klubben og presentasjon av årets styre (bildet over). Dei nye rådgivarane Mari og Gøril serverte ostesmørbrød, saft, gløgg og pepperkaker før det var litt førjulsaktiviteter.


Disse er med i styret i år: Leder Ingeborg Elise Halgunset (15 år), Nestleder Sander Simonset (11 år), Kasserer Kristian Myklegard (11 år), sekretær Unn Inger Halgunset (13 år), styremedlemmer Julie Hagen Eide (11 år), Tølløv Myklegard (13 år) og Anne Nergård Norli (12 år)

Medlemmene.jpg
Alle medlemmene

Oppstart på nytt arbeidsår er og oppstart på nytt prosjektår. Klubben vil og i år arbeide vidare på satsningsområde "frå jord til bord" og knyte mange av aktivitetane sine opp mot dette. Vi er ein klubb som trives best ute. Bortsett frå å ha det gøttj ilag, handler og 4H året om å arbeide med eit individuelt prosjekt. Mange hadde det allerede klart og det ser ut til at vi også i år får presentert mange spennende prosjekt frå Rufus 4H. Oppussing av smie og hengar, friluftsliv, matlaging, plantekunnskap, kaninprosjekt og form og fantasi var noko av prosjektvalga som vart tatt. Å få gjere noko i lag er ein fin måte å bli kjent på og Rufus 4H gler oss på nytt arbeidsår!


Ref: Elisabet M. Halgunset


Noen glimt fra førjulsaktivitetene:

IMG_5794.jpg

IMG_5799.jpg

IMG_5800.jpg

Foto: Sigrid Skjølsvold