katastrofe ingress

Oppholdsvær og god stemning

Værgudene viste nåde for fredagskveldens utekonsert og nærmere 1000 feststemte mennesker koste seg i oppholdsværet med opptreden fra Byting og Katastrofe på Skei.

Byting var først ut.

Byting antok scenen kl 22:00 fredag kveld, og de oppmøtte koste seg. Folkemengden var liten i begynnelsen, men vokste seg stor i løpet av kvelden. På scenen holdt de et solid show, og flere par danset swing til musikken.

DSC_0017.JPG

Byting på scenen

Katastrofe spilte på VG-lista i Oslo i kveld

Rykter svirret om at Katastrofe ikke rakk konserten i Surnadal etter at flere har fått med seg at han opptrådde på VG-lista 2018 i Oslo fredag kveld. Planen var klar om at Katastrofe skulle ta fly fra Gardemoen til Kristiansund og deretter båt til Surnadal småbåtshavn, og mange var spente på om han rakk det. Katastrofe ble det ikke, for Katastrofe selv antok scenen ved midnatt til stor jubel for de feststemte.

-Det var middels stress å komme seg hit, men det gikk greit. Jeg gikk på scenen på Rådhusplassen kl 19:55 og ble hentet og kjørt til flyplassen kl 20:05. Men jeg er skikkelig glad for at jeg kom hit, det var en helt fantastisk gjeng, forteller Katastrofe glad.

Da Katastrofe begynte, beveget store deler av folket seg mot scenen og det ble full fest. Katastrofe snakket mellom sangene og fortalte han hadde vært i Surnadal før. Etter å ha vært her skrev han en sang om ei jente med navn Maria som han møtte i Surnadal. Til Trollheimsporten avslører han at dette skjedde i skjul og at det var en tinderdate han var på for tre år siden. Videre forteller han om hvor mye han elsker bygda og vil komme tilbake.

Alt i alt var fredagskvelden vellykket med masse god musikk og veldig god stemning, og hele 948 betalte seg inn.

fra skuldre.JPG

En stor gjeng hang foran scenen.

Konfetti.JPG

macarena.JPG

Katastrofe fikk også hele gjengen med seg på macarena.