Søndag
Søndag Skyet
Skyet
Stille
Mandag
Mandag Delvis skyet
10°
Delvis skyet
Flau vind
Rindal fra Garbergsfjellet

Annonse:

Oppdatering fra Opplev Rindal

Situasjonen vi er inne i gjør at flere små lokale firma sliter, vi håper mange av dere vil bruke det lokale næringslivet så godt det lar seg gjøre, flere trenger all den hjelpen de kan få!
Noen er stengt, andre har endringer i tilbud og åpningstider.

Blant medlemmene i Opplev Rindal kan nevnes at:

- Bolme Pensjonat har åpent for take-away på annonserte dager. Førstkommende torsdag er det sildballdag, så ring og bestill!
- Dialektplakat pakker og sender fremdeles ut dialektplakater. Ta kontakt for bestilling.
- Gardsbakeriet Hæmstelt sitt bakeriutsalget er stengt, MEN de kjører rundt med hjemlevering av bakst hver fredag. Følg Facebook-gruppa Gardsbakeriet Hæmstelts Brødbil, der kan du legge inn din bestilling og få fersk bakst til helga!
- Inga Dalsegg, Dalalåven Atelier har åpent ukedager, man-fre. Det har kun vært 1 kunde innom på 2 uker, så ingen fare for nærkontakt. Hun tar på seg både tegne- og maleoppdrag, tegne- og male-kurs via video-chat og kunstprodukter kan bestilles via telefon eller i nettbutikken www.ingadalsegg.com (varer kan sendes, hentes eller leveres på avtalt sted.)
- ITrollheimen tar i mot bestillinger på sine splitter nye Figgjo-krus med de 50 høyeste toppene i Trollheimen! Kruset kan kjøpes gjennom iTrollheimen sin Vipps.
- Polaris Nordmøre AS sitt verksted er åpent som normalt. Butikken er åpent for kunder, men de har nå sperrebånd i deler. Her er det også mulighet for salg over nett og telefon.
- Rindal Bensin & service har åpent 9-17 på hverdager og 10-18 lørdager og søndager ut mars. De selger mat for take-away. Softismaskinen er stengt.