2 Mons Otnes åpner

Opp og fram

I forbindelse med den høytidelige åpningen av Sveen Mekaniske AS sitt nye anlegg hadde omtrent 40 personer samlet seg rundt langbordet i produksjonshallen torsdag kveld. 3. generasjon Sveen er i gang, og det lover godt for den videre utviklingen av bedriften.

Den gode stemningen lot seg ikke vente på i kveld. Toril Moe og Karstein Mauset satte umiddelbart stemningen med flotte fremføringer av Hans Hyldbakks ”Vårsøg” og ”E slåttatæja”, og senere med selvskrevne og humoristiske sanger som bidro til at latteren satt løst resten av kvelden mens gjestene fikk servert nydelig mat fra Hammerstuene.

Blant de som tok ordet var Rolf Sveen, som gav de besøkende et historisk tilbakeblikk fra tiden på Surnadalsøra. Styreleder Jan Magne Lønsethagen var også blant dem som benyttet anledningen til å takke kundene. – Vi må takke dere som gode kunder for at dere er med på å markere åpningen av nybygget sammen med oss. Vi er ydmyke og er klare over at det er dere som betaler lønna vår, og som gir oss mulighet til å investere, sier Lønsethagen.

Styrelederen kan også fortelle om en sterk kompetanse hos de ansatte. – Kompetanse er et nøkkelord, og vi gjør hele tiden vårt ytterste for å bli bedre. Vi er veldig glade for de lojale og dyktige medarbeiderne våre. De tar alle utfordringer på strak arm, og er vår viktigste ressurs, roser Lønsethagen.

Kvelden avsluttes med en omvisning på Sveen Auto, ledet av Lars Kristian Todal. Todal tok på september over som daglig leder etter Rolf Sveen, noe som han selv ser på som store sko å fylle. Vi får en innføring i hvordan ombyggingen har bidratt til et enda bedre og mer effektivt arbeidsmiljø for de ansatte. Dette følger igjen til at ventetidene som til tider har vært litt for lange, nå er kortet ned til fordel for kunden.

Større lokaler har også ført til at de fremover vil satse mer på rekvisita og barnestoler.

- Vi er Norges minste forhandler, men vi får svært gode tilbakemeldinger. Vi har nylig hatt besøk av direktører fra Volkswagen, og de har uttrykt å være særdeles godt fornøyd. Selv om vi hele tiden konsentrerer oss om å ta ett skritt om gangen, er vi sikre på at dette går én vei: opp og fram. 

5 Toril Moe Karstein Mauset.png
Toril Moe og Karstein Mauset setter stemningen.

3 Gjester.png

4 Gjester.png
God stemning og god mat!

1 Rolf Sveen.png
Rolf Sveen forteller om den aller første tiden med Sveen på Surnadalsøra.

6 Lars Kristian Todal_690x460.png
Lars Kristian Todal viser rundt på anlegget.

7 Kundemottak.png
Nytt og innbydende kundemottak

8 Lokaler.png

9 Sveen Auto.png