triOpera

Operatrio ble til triOpera

Sigrid Vetleseter Bøe, Hedda Hansen Berg og Mariah Nohr studerte sammen på musikkonservatoriet i Trondheim, og siden har de spilt sammen ved mange anledninger. Nå har de startet en operatrio med disse tre flinke damene i basen.

Trollheimsporten har vært i kontakt med Sigrid Vetleseter Bøe midt i en travel hverdag med operafestuke og Carmen, i skjønn forening med benbrudd og småbarnstell. Hun forteller at trioen stiller som arrangører for forskjellige arrangement rundt omkring på Nordmøre. Og da gjerne i samarbeid med andre kompani om de får satt opp turneer eller tilsvarende.

Julekonserten i Stangvik kirke vil bli et årlig arrangement forteller Bøe. Trioen har et stort repertoar som de kan stille med når som helst, og hun oppfordrer folk til å ringe og be om en 15 minutters opera. Gjerne på arbeidsplassen eller andre steder hvor det kan være ønskelig.

Siste helgen i februar er triOpera aktuelle med opera-aften både på fredag og lørdag kveld på Thon Hotel Vårsøg. Da har de tatt med seg gjesteartist Lars Eggen. Dette blir en aften med operastoff i flere sett og en italiensk inspirert buffet.

triOpera1.png