Innveno omstillingsmotor

Omstillingsmotoren i Surnadal

Onsdag 20. juni hadde Innveno AS og deres nettverksbedrifter besøk av Omstillingsmotoren i Surnadal. Omstillingsmotoren kan defineres som en utviklingsmotor, da hensikten er å være med å skape utviklingsprosjekter som gjør at man møter digitalisering og robotisering som trengs for å være konkurransedyktig også framover.

Gjennom bedriftsnettverkene In2innovation og InnovasjonsTre vil bedriftene på Indre Nordmøre få mulighet til å være med på utviklingsprosjekter gjennom Omstillingsmotoren. Nåløyet for å kunne benytte seg av Omstillingsmotorens tjenester er trangt, sier Magne Løfaldli, Håkon Fredriksen og Iren Sæterbø i Innveno til Trollheimsporten.

På onsdagens oppstartsmøte deltok bl.a. Jon Sandvik i SINTEF Raufoss Manufacturing AS for å se på mulighetene for å gjennomføre tiltak i denne regionen. Møtet var veldig positivt, og Omstillingsmotoren vil komme med forslag til opplegg på innhold og gjennomføring.

Omstillingsmotoren kan du se mer om her.

I tillegg til lokale bedrifter deltok Fagskolen i Kristiansund på møtet. De vil være en sentral aktør for å skape fremtidens fagarbeider.

 

Foto: Innveno.