Søndag
Søndag Klarvær
21°
Klarvær
Flau vind
Mandag
Mandag Delvis skyet
20°
Delvis skyet
Svak vind

Velkommen til Trollheimsporten

Nettstedet Trollheimsporten hører hjemme i Rindal, sør i Trøndelag. Portalen, som kom på lufta 15. november 2000, var et samarbeidsprosjekt mellom næringsliv, foreningsliv og Rindal kommune. Trollheimsporten ble fra 15.12.2006 organisert som et aksjeselskap og utvidet i 2010 dekningsområdet til også å omfatte Surnadal.

Trollheimsporten AS eies i dag av Rindal Næringsforum med 50 prosent og sommeren 2009 ble aksjekapitalen oppskrevet fra 100 000 kroner til 1,2 millioner kroner med en rettet emisjon mot eierne - Rindal Næringsforum. I tillegg til forumet er Rindal kommune, Lokalt Løft, T-Komponent AS og Kjells VVS AS eiere av 50 prosent av aksjene i Trollheimsporten AS.

I 2020 består styret i Trollheimsporten av Gunnhild Strupstad (leder), Eva Bakken, Anne Norli, Synnøve Langli og Oddbjørn Heggem.

Vi kontaktes på redaktor@trollheimsporten.no. Ei redaktørgruppe har ansvar for oppdatering av nyheter og anna stoff i portalen.

Hovedredaktør er Øystein Bondhus: oystein@trollheimsporten.no

Medredaktørene er Ole Trygve Foseide, Sigrid Skjølsvold, Mari Vattøy, Anne Skjølsvold og Gunn Elin Røen.

Redaktørgruppen kan kontaktes på følgende epostadresser: redaktor@trollheimsporten.no - mari@trollheimsporten.no - sigrid@trollheimsporten.no - ole@trollheimsporten.no