lorentz sæter bergsvein brøske

Ønsker Uno-X velkommen til Alti Surnadal

Dersom alt går etter planen, kan eiendomssjef Bergsvein Brøske og senterleder Lorentz Sæter ønske Uno-X velkommen til Alti Surnadal innen kort tid. I tilllegg til fylling av drivstoff, vil den selvbetjente bensinstasjonen inneholde ladepunkt for elbil. 

- Ja, det stemmer at vi har signert kontrakt med Uno-X. Surnadal kommune behandler i disse dager søknaden fra Uno-X om dispensasjon fra reguleringsplana. Vi har god tro på at søknaden innvilges, sier  Brøske. 

Uno-X Norge er en del av Uno-X Energi, som eies av Reitangruppen. Det er per dags dato 174 Uno-X-stasjoner i Norge. 

Brøske er overbevist om at dette er et tilbud som kundene til Alti Surnadal vil sette stor pris på.

- Jeg har helt siden jeg startet i stillingen som eiendomssjef i Alti Surnadal tenkt at vi må få ladestasjonen mer synlig for kundene. Den er for godt gjemt slik den står nå. Derfor passet det veldig godt at Uno-X tok kontakt med ønske om å etablere seg i Surnadal. Nå får vi en stasjon som tilbyr både fylling av bensin, diesel og strøm. Uno-X vil sørge for drivstoff, mens ladestasjon for elbil blir fra et selskap som Alti skal samarbeide med, sier Brøske.

Situasjonsplanen til Hille Melbye arkitekter AS viser at stasjonen skal plasseres på parkeringsplassen til Alti Surnadal, nærmere bestemt til høyre etter avkjørselen til senteret. Stasjonen vil ha èi pumpe med mulighet for fylling fra begge sider.

- Uno-X er ivrige etter å komme i gang, så det vil nok ikke ta lang tid fra søknaden godkjennes til stasjonen er på plass. Vi i Alti Surnadal tror dette blir et flott tilskudd til senteret vårt. Uno-X har som mål å være billigst på drivstoff, og det tror vi vil bidra til at enda flere kunder velger å ta turen innom oss, sier Brøske.