Nyttårsballet er tilbake på Vårsøg Hotell

Thon Hotell Vårsøg vet å feire jul og nyttår med stil! Feststemte nyttårsgjester kan forvente seg en klassisk helaften med buffet og tranchering, livemusikk og dans, samt markering ved midnatt og dans ut i det nye årets små nattetimer.

Nyttårsball Vårsøg hotell_690x462.jpg

Markedssjef Danijela Ardstedt, restaurantsjef Øyunn Aune, bookingansvarlig Marit Moe Kvendbø og kjøkkensjef Lena Kvande er stolte over å invitere til nyttårsball på Vårsøg Hotell – for første gang på mange år. Gjengen er usikre på akkurat når det sist ble arrangert nyttårsball på hotellet, men kom frem til at det må ha vært ved årtusenskiftet. Siden da har det vært etterspørsel både fra de ansatte på hotellet og fra lokalbefolkningen om å gjenta suksessen, og nå innfris endelig ønsket. Gode matopplevelser, pent antrekk og hyggelig samvær er stikkord for denne stilfulle kvelden, noe som nok vil appellere til et mer voksent publikum. Arrangørene understreker likevel at de ønsker alle velkommen på nyttårsball!

Påmelding er påkrevd, og billetter koster 695,- pr. stk. Inkludert i pakken er velkomstapéritif og tilhørende velkomsttale kl. 18, buffét med tranchering samt lekkert dessertbord i Horisonten kl. 19, og musikk og dans i Den Glade Laks etter middag. Felles markering av det nye året ved midnatt er en selvfølge, og festen vil fortsette ut i de små timer. For de som vil slippe å tenke på hjemreise nyttårsaften og heller nyte en sen hotellfrokost dagen derpå, tilbys det overnatting i pakken til kun 1295,-. Arrangementet har 20-årsgrense.

Øyunn Aune understreker at arrangementet er en helaften kun for påmeldte. Hotellet vil ikke ha ordinære åpningstider for feststemte gjester utenom nyttårsballet, så hvis man ønsker å feire nyttår med den glade gjengen på Vårsøg Hotell må man raske på og sikre seg plass. Det er et begrenset antall billetter i resepsjonen på hotellet, og forhåndssalget er åpent til og med 20. desember.

 

I tillegg til en storslått nyttårsfeiring inviterer hotellet som alltid til 2. og 4. juledagsfest. Tradisjonen tro er disse kveldene svært populære, og en mulighet til å treffe "utflyttere" og kjentfolk man sjelden treffer ellers i året. 2. juledag spiller det Sunndalsbaserte coverbandet Across the street festmusikk med høy allsangfaktor og skikkelig trøkk. 4. juledag skifter musikken sjanger og glir mer over i musikk som trekker folk til dansegulvet, ved de lokale musikerne i Norfolk. Begge dagene er åpningstiden 22-02, og festlighetene finner sted i Den Glade Laks.

Hotellet åpner dørene også for de under 20 i samme åpningstid, og gjentar suksessen fra i fjor med DJ Bird og DJ Gartez i Råkk.

 

Skal du på hotellet i jula?