Lørdag
Lørdag Skyet
11°
Skyet
Svak vind
Søndag
Søndag Lett regn
Lett regn
Svak vind
20190508_130912567_iOS

Nytt fra Trollheimen Klatresenter

Tekst og foto: Trollheimen Klatresenter

Før vi flyttet hjem til Surnadal i fjor var drømmen om å drive eget klatresenter bare en utopi. Mange planer og drømmer, men lite håndfast. Plutselig dukket tilbudet om å leie bootcamp-rommet hos Atleta opp og siden det har ballen rullet. De siste månedene har den rullet fryktelig fort også, og vi har hatt en rasende fremdrift.

Dato for overtagelse av lokaler nærmet seg brått og det var bare å henge i for å få planene klare. Et godt samarbeid med Trollheimen Klivarlag og mye brainstorming senere, så hadde vi et design for rommet klart. To dager etter siste revisjon av designet var klart startet byggingen, og nå knappe to uker senere er snekkerarbeidet ferdig. Holen & Bersås Byggfirma har gjort en fremragende jobb! Hallgeir og Kjetil er begge klatrere, så de har mye god erfaring å komme med og de var utrolig enkle å forholde seg til. Veldig greit når begge parter snakker samme språk. De forstod hva vi ønsket oss og løste det meget godt. Flinke og effektive karer, som kan anbefales på det varmeste!

Med snekkerarbeidet unnagjort er det bare for oss å trø til igjen. Nå står maling av veggene for tur, mens vi venter på leveranse av madrasser, trekk og litt forskjellig. Når det er gjort må vi møblere litt og, ikke minst, få opp noen skikkelig kule bulder på de fine veggene våre! Det har virkelig gått unna i det siste og vi ligger godt an til å åpne i juni, som planlagt.

Vi er opptatt av å støtte lokalt næringsliv og har derfor prøvd å benytte oss så mye som mulig av leverandører fra nærområdet. Holen & Bersås Byggfirma holder til på Sunndalsøra, vi har et par leverandører som holder til i Ålesund og én som holder til på Åndalsnes. Her i Surnadal har vi fått strålende service og gode priser hos Byggmakker på det vi måtte ønske av materiale, verktøy og lignende. Sømkompaniet skal levere trekk til madrassene, Trollheim Reklame skal printe logo for oss til å ha i vinduene, og så har vi et veldig godt samarbeid med Surnadal Sparebank, både på forsikringer, sponsing og finansiering.

Neste helg er det Vårsøghelg og vi kommer til å være representert på Vårsøgtorg den 25. mai. Da er det bare å møte opp ved bua vår for å prøve seg på litt klatring i Lars Inge Harang sin mobile klatrevegg, det vil bli muligheter for å gjøre et kupp på medlemskap og kanskje drar vi til med en aldri så liten konkurranse også! Vi håper selvsagt at så mange som mulig tar turen innom oss, sånn at vi får møtt potensielle klatrere og vist frem bilder av buldreveggen vår.

Åpning er som sagt bare en måneds tid unna, og vi gleder oss voldsomt! Det blir spennende å se hvor populært tilbudet blir og om medlemmene våre kommer til å kose seg så mye som vi håper på. Buldring er jo mye lek og moro, så dette har vi virkelig trua på!

20190510_192253303_iOS.jpg

20190512_204747364_iOS.jpg

20190513_120820462_iOS.jpg

20190514_140233239_iOS.jpg

20190514_140308023_iOS.jpg

Trollheimen Klatresenter er medlem av Trollheimsporten.

Tips en venn Skriv ut