Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Svak vind
Innveno-gjengen 1 2000
Etter en stødig, gradvis økning over tid, har oppdragsmengden til Innveno eskalert voldsomt så langt i 2020. Med rundt 40 aktive prosjekter, engasjerer de seg i alt fra oppstart av nytt fagskolestudie... Les mer
Innveno-gjengen 1 2000

Innveno har aldri hatt større pågang: – Setter utrolig stor pris på den tilliten vi får

Etter en stødig, gradvis økning over tid, har oppdragsmengden til Innveno eskalert voldsomt så langt i 2020. Med rundt 40 aktive prosjekter, engasjerer de seg i alt fra oppstart av nytt fagskolestudie og ny digitaliseringslab, til nyskapende bruk av tre og kampen for 24-meters modulvogntog på fylkes...
2020-05-28
1 arild magne gjerdevik, råg ranes og margrethe svinvik ps

Varslar om fulle vassmagasin i sommar: – Vil ikkje ha normal mulegheit for flomdemping

Den seine, snørike vinteren gjer at det ligg an til periodar med fulle dammar i Gråsjø og Follsjø i sommar. Statkraft og Surnadal kommune har allereie starta dialog og førebuingar, i tilfelle flaum.
2020-05-27
IMG_20200522_134354

Midtnorsk bil- og bobilformidling åpner i Surnadal

I dag, fredag 22. mai, åpner Haldor Aasbø og sønnen Arnstein Midtnorsk bil- og bobilformidling i Surnadal. Forretningen ligger i samme bygget som T. Sylte Bil i Røtet.
2020-05-22
SuSu-gjengen 1 2000

Kraftig nedgang sidan mars: Over 100 færre permitterte i Surnadal

Det viser ei fersk bedriftsundersøking, som SuSu-administrasjonen la fram onsdag. Kommunalsjef for næring og utvikling, Karin Halle, ser positivt på utviklinga, og oppmodar folk til å ha lokale aktørar i tankane når årets sommarferie skal planleggast.
2020-05-21
Atle Norli mars 2020 3 2000px

– Det største i Surnadal Transport si historie

I mars vart det kjent at Surnadal Transport er del av ei gruppe som kjøper 70 prosent av aksjane i Toten Transport. I desse dagar skjer sluttforhandlingane, som skal føre til det dagleg leiar Atle Norli omtalar som det største som har skjedd Surnadal Transport.
2020-05-19
Svinvik Gard Kristina og Tore

Svinvik Gard gjenåpnar fredag: – Eg går berre rundt og smiler

Etter to månader med koronastengt, åpnar Kristina og Tore Svinvik dørene til Svinvik Gard igjen. Kristina fortel at krevande tider og usikkerheit no er bytta ut med ekstrem pågang og fulle hus til langt ut i juni.
2020-05-15
inga dalsegg

Koronaviruset og kunstnerne:

Inga Dalsegg: – Jeg har lidd et enormt økonomisk tap

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle merker hvilke store konsekvenser den pågående situasjonen har for virksomheten deres.
2020-05-07
Jon Arne Mogstad mai 2020 2 2000

Koronaviruset og kunstnerne:

Jon Arne Mogstad: – Det er mange som sliter for tiden

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle er klare på at den pågående situasjonen har store konsekvenser for norske kunstnere.
2020-05-07
brit og beate

Koronaviruset og kunstnerne:

Brit Dyrnes: – Har tapt tid og inntekt i koronatiden

Koronaviruset og de medfølgende restriksjonene setter blant annet kunstnere i en svært vanskelig situasjon - også i Rindal og Surnadal. Vi tok en prat med Brit Dyrnes, Inga Dalsegg og Jon Arne Mogstad, som alle merker hvilke store konsekvenser den pågående situasjonen har for virksomheten deres.
2020-05-07
Magnus Bøklep -mai2020

Med full fart inn i framtiden

Ved Bøfjorden Sag er det på tross av covid-19 og full stopp i samfunnet mange steder, full produksjon, fulle ordreblokker og stor positivitet. Grunder og daglig leder Magnus Bøklep, er likevel spent på hvordan markedet vil se ut om et års tid, men med et stort satsingsprosjekt som vil gi et løft for...
2020-05-06
tove sundli foto alti surnadal ingr

Tove Sundli blir butikksjef for nye ARK i Alti Surnadal: – Eg er så glad at eg skjelv

Den tidlegare Notabene-sjefen får ansvaret for den nye butikken, som etter planen åpnar i Princess' sine gamle lokaler 2. juli. – Eg gler meg altså så veldig, seier Sundli sjølv. 
2020-05-06
tove talgø brøndbo 2000

Talgø MøreTre i historisk medvind: Aldri har de levert ut mer varer

Forrige uke satte Talgø MøreTre ny rekord for utleverte varer, da de leverte ut hele 2.800 m3 fra lasteplassen i Surnadal. Denne uka setter de rekord igjen – og det på bare fire dager. – Det har eksplodert etter påske, sier lasteplassleder Tove Talgø Brøndbo.
2020-04-30
Allan Troelsen og Liv Dalsegg 2000

Stor interesse for Surnadal Sparebanks Frivillighetsfond - 55 søkere innvilget støtte

55 søknader på anslagsvis nesten 2,8 millioner kroner kom inn da Surnadal Sparebank opprettet et frivillighetsfond i slutten av mars. Nå har lag og organisasjoner fått utdelt til sammen én million kroner, og Allan Troelsen og Liv Dalsegg fra Surnadal Sparebank forteller at alle søkere fikk tildelt s...
2020-04-30
Audun Moen Skei

Talgø MøreTre melder på Facebook:

Audun Moen Skei fra Power til Talgø

Talgø MøreTre styrker vår stab i Salgs- og marketingavdelingen ytterligere, og ansetter Audun Moen Skei (24) i ny stilling som kjedekonsulent. Audun kommer fra stilling som medeier og driver av Power på Orkanger.
2020-04-29
sonja dyrnes schei kløppar\'n 2000

Frisørsalonger kunne åpne igjen mandag 27. april:

– Det har vært voldsomt stor pågang

Etter seks uker med stengte frisørsalonger, gav regjeringen klarsignal til gjenåpning fra og med mandag. Sonja Dyrnes Schei hos Kløppar’n i Surnadal er glad for å være i gang igjen, og merker godt at kundene er ivrige etter en hårklipp.
2020-04-28
stokke, nordby, sæterbø og bredesen ps 2000

Mange lokale bedrifter lyser ut etter folk:

– Det finnes gode muligheter her

Mens nyheter om permitteringer preger mediebildet, er både Svorka, Surnadal kommune og Sæterbø AS ute etter å ansette mer folk. De ber arbeidssøkere ta mulighetene, og se alt det positive som foregår i regionen.
2020-04-25
 
Ansatte Snekker og Malerservice foto Nathan W

Annonse:

Tak- og fasadesjekk

Snekker og Malerservice AS utfører tak- og fasadesjekk i samarbeid med Byggmakker Surnadal. Meld deg på Fiks Ferdig for å få gratis befaring.
2020-04-24
2

Digitalt røreventyr i Surnadal

Pipelife Norge har sammen med Telenor og andre teknologipartnere utviklet et nytt og revolusjonerende overvåkingssystem for rør og kummer. Systemet har vært til utprøving i Fauskåa vannverk i Surnadal med svært gode resultater. Det kan være starten på et digitalt røreventyr.
2020-04-24
Bukk_690x380

Sommerleirane i TaeKwon-Do avlyst:

Sommarleirane avlyst: – Dette er berre trist

Koronapandemien sett ein stoppar for sommarleirane i TaeKwon-Do i Surnadal. Dette får store økonomiske ringverknader for Surnadal, som mellom anna går glipp av om lag 6.500 overnattingsdøgn.
2020-04-23
Toelsen Dalsegg og Løwe foto Ørjan Nes Haugen

Surnadal Sparebanks Frivillighetsfond:

– Vi vil at de som nå rammes skal være godt rustet til å komme raskt i gang igjen

Surnadal Sparebanks Frivillighetsfond skal bidra til økonomisk hjelp til frivillige lag, organisasjoner og foreninger, som går gjennom en vanskelig periode i den krisen som nå rammer. Markedssjef Liv Dalsegg oppfordrer lag, organisasjoner og foreninger til å søke innen fristen 20. april.
2020-04-15
 
lars inge kvande og magnus berg ingress

Koronapandemien sette stoppar for montering av millioninvestering:

– Alt gjekk etter planen fram til koronakrisa

På grunn av koronapandemien vart dei danske montørane av Trollheim sitt nye heilautomatiske kapp- og pakkeanlegg beordra til å returnere til heimlandet, før monteringa var ferdig. No veit ingen når dei kan komme tilbake for å fullføre jobben.
2020-04-05
Mari Bøe Gudrun Sylte og Lars Sylte

Annonse:

Kjører ut matkasser med egne produkter til påske

Gårdsslakteriet Sylte tar nå imot bestilling på sin egenkomponerte påskekasse, med et utvalg av egenproduserte produkter. For de som bor i Surnadal kommune, tilbyr de seg å levere kassen på døren, uten ekstra kostnader.
2020-03-27
Ansatte sentrum motor

Koronapandemien fører til rolige tider for lokale bilverksteder:

– Folk må bruke oss nå hvis de vil ha oss her når dette er over

Både Sentrum Motor og Rindal Auto opplever betraktelig roligere tider enn vanlig, og kunder som antar at de holder stengt. Begge verkstedene holder imidlertid åpent, og oppfordrer folk til å ta kontakt.
2020-03-27
Bergsvein Brøske ingress 2000

Oppgraderinga av Alti Surnadal held fram som planlagt

Trass utfordrande tider innan varehandel og kjøpesenterbransjen, har ikkje Lars Ove Løseth, Lorentz Sæter og Bergsvein Brøske i Alti Forvaltning planer om å bremse oppgraderinga av Alti Surnadal.
2020-03-27